Redactia.ro
Home » Știri » Un schelet de om a fost găsit în subsolul unui bloc din Aleșd. Unii locatari cred că este vorba de un vecin dispărut acum 20 de ani

Un schelet de om a fost găsit în subsolul unui bloc din Aleșd. Unii locatari cred că este vorba de un vecin dispărut acum 20 de ani

Un schelet de om a fost găsit azi dimineață în subsolul unui bloc, din localitatea bihoreană Aleșd. Acesta se afla într-o boxă care nu mai fusese deschisă de cel puțin 10 ani.

Administratorul blocului a făcut descoperirea sumbră, iar apoi a sunat imediat la poliție. Resturile umane au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală din Bihor.

Mai mulți martori sunt de părere că scheletul ar fi cel al unui locatar, pe care l-au putut recunoaște după dantura cu elemente de aur.

Bărbatul găsit s-a născut în 1939, iar familia acestuia l-a dat dispărut în 1997. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane”, a informat poliția din Bihor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Județean de Poliție, „poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”.

Surse: bărbatul ar fi decedat în urmă cu 27 de ani

Autoritățile locale fac acum cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de lângă Judecătiria Aleșd. Cercetările au ca scop identificarea persoanei găsite decedate și pentru a stabili cauzele împrejurărilor în care a avut loc decesul victimei.

Conform spuselor unor surse neoficiale din anchetă, bărbatul găsit mort ar fi dispărut acum aproape 27 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: