Redactia.ro
Home » Monden » Un vlogger celebru, sancționat de oamenii legii, în timpul unei întâlniri cu fanii. Care este motivul

Un vlogger celebru, sancționat de oamenii legii, în timpul unei întâlniri cu fanii. Care este motivul

Un vlogger celebru, sancționat de oamenii legii, în timpul unei întâlniri cu fanii. Este vorba despre Andy Popescu, un vlogger care are peste 530.000 de urmăritori și milioane de vizualizări la clipurile sale. Aflat în mașina jandarmilor, acesta i-a înjurat, la un moment dat.

Un vlogger celebru, sancționat de oamenii legii, în timpul unei întâlniri cu fanii. Care este motivul

Vloggerul Andy Popescu a fost amendat de oamenii legii și dus la secție, în timpul unei întâlnirii cu fanii. Vineri, seară, în jurul orei 22:00, oamenii legii au primit un apel prin care au fost înștiințați că în Piața Constituției, sunt mai mulți indivizi care nu respectă regulile anti-Covid, informează știrileprotv.ro.

La fața locului au ajuns jandarmii și l-au dus pe vlogger la secția de poliție, iar în mașină, vloggerul i-a înjurat.

”A refuzat cooperare cu colegii mei, care au atras atenția să se respecte măsurile de distanțare socială. A fost dus la mașină, nu reținuț (…) A și recunoscut ulterior că a adresat injurii colegilor mei. O altă persoană a fost sancționată pentru că a refuzat vehement să poarte mască (…). Unele persoane profită de notoritate și ne îngreunează treaba pe care o avem de făcut de a proteja sănătatea oamenilor în această perioadă dificilă”, a declarat Alex Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

În vloggurile sale, Andy Popescu are ca subiect principal mașinile. Pentru fapta sa, i s-a aplicat o amendă în valoare de 1200 de lei, ”pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice”. De altfel, altor 29 de persoane li s-au aplicat amendă pentru nepurtarea măștii.

Nu este singurul vlogger care a avut probleme cu legea

Nu este singurul vlogger care a avut probleme cu legea. Deși este vorba despre situații diferite, cazul reamintește de vloggerul cunoscut drept ”Colo” , care a fost arestat și amendat pentru că a instigat la violență și viol față de minore. ”Colo” nu mai are dreptul să facă vlogguri.

”În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a precizat Poliția Capitalei, pentru Mediafax.

Într-un vlog al său, ”Colo” spunea că minorele merită: „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: