Redactia.ro
Home » Monden » Unde va fi înmormântat Liviu Chiorpec de la Chefi la cuțite! Anunțul a fost făcut de Cătălin Scărlătescu

Unde va fi înmormântat Liviu Chiorpec de la Chefi la cuțite! Anunțul a fost făcut de Cătălin Scărlătescu

Unde va fi înmormântat Liviu Chiorpec de la Chefi la cuțite! Anunțul a fost făcut de Cătălin Scărlătescu

Unde va fi înmormântat Liviu Chiorpec de la Chefi la cuțite! Cunoscutul bucătar și fost concurent de la Chefi la cuțite, a murit ieri în urma unei boli grave de care suferea. 

Unde va fi înmormântat Liviu Chiorpec de la Chefi la cuțite! Anunțul a fost făcut de Cătălin Scărlătescu

Vestea că Liviu Chiorpec a murit a șocat întreaga țară și lumea mondenă. Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari și foști concurenți de la Chefi la cuțite, a murit în urma cancerului. Acesta a încetat din viață ieri, după ce o perioadă lungă s-a luptat cu boala necruțătoare.

Din păcate acum toți apropiați și familia se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe bucătar, iar Cătălin Scărlătescu, prieten de mai bine de 10 ani cu Liviu Chiorpec, a anunțat când va avea loc slujba de înmormântare. Cu toții îi pot aduce un ultim omagiu acestuia la Biserica Rodica Moșoiu, până duminică, urmând ca ulterior sicriul cu trupul fără viață al bucătarului să fie îngropat la Cimitirul Bellu

”Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu prietenului nostru, Liviu Chiorpec, o pot face începând de azi și până duminică, ora 13:00, la Biserica Rodica Moșoiu, str. Baicului, nr. 53 (Hramul Adormirea Maicii Domnului și Sfinții Apostoli Petru și Pavel). Înmormântarea va avea loc duminică, ora 14:00, la Cimitirul Bellu Ortodox”, a anunțat Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Liviu Chiorpec a venit la Chefi la cuțite în sezonul 7 al show-ului, în anul 2019. Atunci el i-a surprins pe cei trei jurați cu preparatul său, iar el a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din competiție.

Pentru că era foarte pasionat de bucătăria și de arta culinară, Liviu Chiorpec a fost cel mai în măsură să devină și jurat, astfel că în celelalte sezoane de la Chefi la cuțite a oferit mai multe amulete celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, mesaj trist după moartea lui Liviu Chiorpec

Vestea că a murit Liviu Chiorpec a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, dar mai ales pentru toți cei care l-au cunoscut. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a lăsat în urma sa multă durere, asta pentru că tot timpul unde apărea era plin de viață și optimist, însă din păcate ascundea o marea dramă. Acesta suferea de cancer, iar o bună perioadă de timp s-a luptat cu boala care din păcate l-a luat dintre noi.

Sorin Bontea, cel căruia îi devenise prieten, e devastat de moartea sa și a publicat un mesaj trist pe Instagram în urmă cu puțin timp.

”Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Și Cătălin Scărlătescu, colegul de platou al lui Sorin Bontea, a transmis un mesaj de regret după moartea lui Liviu Chiorpec. Vestea tragică a luat prin surprindere pe toată lumea, iar acum cu toții se pregătesc să-l conducă pe bucătar pe ultimul drum.

”Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: