Redactia.ro
Home » Știri » Urmărire periculoasă, cu focuri de armă, în Capitală

Urmărire periculoasă, cu focuri de armă, în Capitală

urmărire

Urmărire ca-n filme în București. Un șofer băut și fără permis de conducere a fost urmprit cu focuri de armă pe străzile Capitalei de către polițiști.

Oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical, luni dimineață, pentru a-l opri pe invidiul care gonea pe Șoseaua Giurgiului. În zona Vitan Bârzești acesta a trecut pe roșu, acroșând o mașină, potrivit Digi24.

Urmărirea a fost filmată de un polițist aflat în timpul liber

Urmărirea a fost filmată de un alt ofiţer, aflat în timpul liber, care s-a simţit dator să îşi ajute colegii.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani care circula cu viteză excesivă nu a vrut să oprească şi a fost urmărit de agenţii de la rutieră. Agenţii au cerut prin staţie ajutorul altor două echipaje, care au încercat să îi bareze drumul pe soaseaua Olteniţei. Bărbatul de la volan nu a încetinit nici atunci.

Localitatea Munteni-Buzau, in doliu timp de trei zile

„Menţionăm că, în ambele cazuri, în urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale”, precizează Poliția.

Șoferul a provocat un accident rutier

„Am pornit în urmărirea acestuia somândul în mai multe rânduri să oprească. Acesta şi-a continuat deplasearea cu viteza excesivă motiv pentru care am folosit armamentul din dotare trăgându-se mai multe focuri în plan vertical pentru oprirea acestuia. În timpul urmăririi, autoturismul respectiv a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care am reuşit să îl prindem”, a spus un polițist care l-a urmărit pe individul băut.

Impactul a fost unul destul de puternic, însă din fericire femeia care se afla la volan a scăpat cu leziuni uşoare.

Patru persoane au fost duse la audieri

Patru persoane erau în maşina care a provocat accidentul care putea să aibă urmări tragice. Aceştia au fost duşi la secţia 16 din Capitală. Audierile au fost însă dificile, deoarece suspecţii nu doreau să comunice şi au devenit agresivi. Aceştia nu ar fi avut nici măcar acte de identitate.

În urma primelor verificări, s-a stabilit că șoferul autoturismului nu deține permis de conducere, iar, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,78 g/% în aerul expirat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: