Redactia.ro
Home » Monden » Vali Ionescu de la Voltaj s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Vali Ionescu de la Voltaj s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

GALERIE FOTO (2)Vali Ionescu de la Voltaj s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Vali Ionescu de la Voltaj s-a căsătorit pentru a treia oară! Au apărut primele imagini de la marele eveniment, iar fanii se întreabă cine este iubita chitaristului!

Vali Ionescu de la Voltaj s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Vali Ionescu de la Voltaj a spus pentru a treia oară da și a făcut legământul cu persoana pe care o iubește. Chitaristul și Florentina și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. Joi, 15 iulie, a avut loc ceremonia, iar, vineri, are loc petrecerea.

Au apărut și primele imagini de la nunta lor, iar din acestea ne putem da seama că ambii au fost extrem de emoționați pe parcursul slujbei. Vineri, cei doi au sărbătorit pe cinste, cu o petrecere cu o tematică rock, așa cum îi place artistului. Atmosfera a fost întreținută de trupa Iris și Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist de la trupa Cargo.

Vali Ionescu de la Voltaj s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Chitaristul în vârsta de 58 de ani și-a refăcut viața după ce a pierdut nu mai puțin de doua soții până acum, dar și pe fiica lui. Florentina, care a devenit joi ce-a dea treia soție a artistului, a fost cea care l-a scos din depresia cruntă în care căzuse după moartea celor două soții și a fiicei sale. Joi a avut loc cununia religioasă, iar vineri, 16 iulie, are loc petrecerea de nuntă, care va fi una cu tematică rock, anunță Money.ro.

Drama prin care a trecut Vali Ionescu

În anul 2001, prima soție a chitaristului s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu cancer. Un an mai târziu, în timp ce se întoarcea de la mare spre București, împreună cu Vanessa, fetița din prima căsnicie, și cu logodnica lui de atunci, Ioana Borz, artistul a fost implicat într-un accident mortal pe DN 3A, în apropierea localității Dragoș Vodă. El își luase permisul de conducere cu doar o lună înainte de accidentul în care au pierit logodnica și fiica lui.

De atunci, chitaristul a trecut prin momente cumplite și doar oamenii apropiați și Florentina au reușit să îl scoată din depresie. Acum, este fericit alături de noua lui soție, dar și de fetița lui, Clara.

Etichete: