Redactia.ro
Home » Sport » Valverde, out de la Barcelona? Suporterii îi cer demisia!

Valverde, out de la Barcelona? Suporterii îi cer demisia!

Valverde, out de la Barcelona

Ernesto Valverde ar pueta fi îndepărtat de la Barcelona. Suporterii îi cer demisia,în timp ce starurile Messi și Suarez sar în apărarea antrenorului.

Barcelona nu s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după ce a pierdut 2-3 în fața lui Atletico Madrid. Prestația catalanilor a fost departe de ceea ce se aștepta, și acest lucru i-a înfuriat pe suporteri. Aceștia l-au huiduit și i-au cerut demisia antrenorului. Messi și Suarez i-au luat apărarea.

„Avem încredere maximă în antrenorul nostru. Este normal să se spună multe când are loc o înfrângere, când nu îți îndeplinești obiectivele sau când nu joci așa cum ne place să o facem”, a spus Leo Messi.
„Viitorul lui Ernesto Valverde este alături de acest club… Nu are absolut nicio vină”, a declarat și Luis Suarez.

Presa din Spania îl dă ca și plecat pe Valverde
După meciul pierdut în fața lui Atletico Madrid, jurnaliștii spanioli așteaptă plecarea antrenorului de pe banca Barcelonei. „Valverde se clatină” a titrat Marca. Directorul de comunicare al catalanilor, Guillermo Amor susține că nu se pune problema plecării tehnicianului. Totuși jurnaliștii scriu despre un posibil înlocuitor. Acesta ar putea fi fostul mare jucător Ronald Koeman. Se pare că acesta ar avea o clauză specială în contractul său cu federația olandeză. Barcelona ar fi singura echiă care ar putea să-l ia dacă ar plăti o suma de bani.

Ernesto Valverde, după înfrângerea Barcelonei

„A fost un joc intens, pe care l-am dominat, am avut numeroase ocazii, însă în final ei au reușit să revină. Golurile lor au venit din situații izolate, la ultimele două noi controlam partida. Toate reușitele lor au apărut în urma greșelilor noastre”, a spus antrenorul.

„Nu am meritat să pierdem. E o rușine, am jucat foarte bine, ne-am simțit bine. Am controlat jocul, am atacat tot timpul”, a declarat după meci Messi.

Ernesto Valverde a venit la Barcelona în 2017. În ultimele două sezoane de Champions League, catalanii au foat mereu eliminați, iar fanii spun că principalul vinovat e chiar Valverde.

Citește și: Marius Şumudică îl vrea pe Chipciu! A demarat deja discuțiile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: