Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Andrei. Artista e în vacanță doar cu copiii. De ce lipsește Cătălin Măruță

Vârsta reală a Andrei. Artista e în vacanță doar cu copiii. De ce lipsește Cătălin Măruță

Este tânără, celebră și se află în toate topurile muzicale. Andra este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, publicul o iubește de când s-a lansat în muzică.

Andra e în vacanță doar cu Eva și David

Andra a plecat în vacanță doar împreună cu copiii, Eva și David. A postat pe rețelele de socializare o fotografie de la piscină în care apar toți 3. Cătălin Măruță a mărturisit, în cadrul emisiunii sale, că nu a putut să le fie alături de această dată, din cauza programului său. „Andra, Eva și David sunt în vacanță. Dacă au copiii timp liber, au zis să plece în vacanță, să nu stea după programul meu”, a menționat prezentatorul în timp ce discuta cu Iuliana Beregoi.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a spus Andra pe rețelele de socializare.

sursă foto: Instagram/Andra

Andra, despre cariera pe care o are de 20 de ani

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, însă s-a confruntat cu greutăți și sacrificii la începutul carierei.

„Din dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a

fost deloc ușor, mergeam cu tatăl meu peste tot, băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic. Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor”, a povestit Andra pentru viva.ro.

Andra: „Băteam toată țara cu trenul sau cu autocarul”

Cântăreața a povestit și despre un moment în care i-au fost furați pantofii!

„Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București, și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai aveam o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară…nu aveai de unde să îți cumperi nici măcar un sandviș ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată. Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mâncarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum râdem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a spus Andra pentru aceeași sursă.

Care e vârsta reală a Andrei

Alexandra Irina Măruță, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, s-a născut pe 23 august 1986. Are 35 de ani și primul său disc single a fost lansat în anul 2001, pe când Andra avea doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: