Redactia.ro
Home » Sport » Vedetă din UFC se retrage! Mesajul lui Ronaldo!

Vedetă din UFC se retrage! Mesajul lui Ronaldo!

UFC, cristiano ronaldo,

Khabib Normagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, a câștigat meciul cu Justin Gaethje, în 5 minute. Apoi spre surprinderea tuturor a anuțat că se retrage. Luptătorul din Daghestan nu are nicio înfrângere în carieră.

După mai puțin de 5 minute, Khabib Normagomedov a câștigat meciul cu Justin Gaethje la Abu Dhabi. Luptătorul și-a apărat titlul pentru a treia oară. După meci, Khabib Normagomedov s-a prăbușit pe podea și a început să plângă. Apoi a anunțat că se retrage, pentru că nu poate lupta dacă tatăl său nu este prezent la meci. Acesta a murit în luna iunie, după ce a fost infectat cu COVID – 19.

„Le mulțumesc băieților care sunt cu mine, care au stat alături de mine și de tatăl meu pentru mai bine de 10 ani. Îmi iubesc toată echipa. A fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. Când UFC m-a sunat despre lupta cu Justin, am vorbit cu mama timp de 3 zile. Nu a vrut să merg să lupt fără tata, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă. Îți mulțumesc, Justin. Știu multe lucruri despre tine, știu că îți ajuți oamenii. Fii aproape de părinții tăi, nu știi ce se poate întâmpla mâine”, a spus Khabib.

Cu tatăl său antrenor, campionul mondial la categoria ușoară a adunat 29 de victorii și nicio înfrângere.

Mesajul lui Ronaldo pentru Khabib

Cristiano Ronaldo și Khabib Normagomedov sunt prieteni de ceva vreme. După ce a aflat că luptătorul și-a anunțat retragerea, portughezul i-a transmis un mesaj pe contul de socializare.

„Felicitări, frate! Tatăl tău este mândru de tine”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, Khabib Normagomedov a strâns în cariera sa aproape 25 de milioane de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) pe

Loading...