Redactia.ro
Home » Sport » Conor McGregor s-a răzgândit! Urcă din nou în ring

Conor McGregor s-a răzgândit! Urcă din nou în ring

Conor McGregor, retragere

Conor McGregor s-a răzgândit. Își anunțase retragerea în această vară, dar acum campionul de MMA vrea să lupte din nou.

Pentru a treia oară, Conor McGregor s-a răzgândit. Nu se mai retrage, vrea să lupte din nou. Irlandezul și-a stabilit și primul meci. Îl va înfrunta pe americanul Dustin Poirier în ianuarie 2021. Ultimul meci al lui McGregor a fost pe 18 ianuarie. A câștigat în fața americanului Donald Cerrone. Conor McGregor este primul luptător din UFC care a fost campion mondial în acelaşi timp la două categorii de greutate: pană şi uşoară. Luptătorul are în palmares 22 de victorii în MMA și 4 înfrângeri.

Ce a făcut McGregor în ultimele luni

După ce și-a anunțat retragerea, irlandezul s-a distrat alături de familie și a cheltuit o grămadă de bani. Are și de unde. Campionul de MMA are o avere estimată la aproape 120 de milioane de euro. A cumpărat ceasuri de colecție, dar cea mai mare investiție a fost un yacht. Pentru Lamborghini 63 Yacht a plătit peste trei milioane de dolari. Yachtul este fabricat în serie limitată, existând doar 63 de bucăți.

“Sunt onorat să fiu posesorul vehicului cu numărul 12 din doar 63 care vor fi produse. 1963 este anul în care a fost fondat Lamborghini, și al 12-lea, știți voi, 12. Chiar al naibii de 12, baby. Nu îl poți opri. Abia aștept ce iese în următorul sezon de sailing”, a scris irlandezul pe contul său de twitter.

Afacerile lui Conor McGregor

Irlandezul a investit în mai multe domenii și a obținut profituri considerabile. Afacerea cu propriul brand de whisky i-a adus încasări de 760 de milioane de euro în primul an. În primele 10 zile după ce a lansat băutura a vândut cât pentru 6 luni. A mai investit și în domeniul modei, iar de aici a făcut 55 de milioane de euro pe an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: