Redactia.ro
Home » Sport » Aroganță marca Conor McGregor! A dat o avere pe un ceas

Aroganță marca Conor McGregor! A dat o avere pe un ceas

Conor McGregor, avere

Lupătorul Conor McGregor face ce face și iese mereu în evidență. De această dată a dat o avere pe un ceas.

Irlandezul își petrece vacanța pe yachtul său, împreună cu familia. Nu a uitat însă să le arate fanilor pe ce a cheltuit peste 100.000 de euro. McGregor și-a cumpărat un ceas Rolex, care se mai numește și „Ochiul Tigrului”.

”Mi-am luat un nou ceas, ediție limitată. Am pus mâna pe unul din cele 25 disponibile. Mi-am luat ceasul cu numărul 12. Producătorii nu vor mai folosi vreodată această culoare. Are diamante și curele din piele de crocodil”, a scris fostul luptător pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It takes real skill to do this 🇮🇪 @properwhiskey

O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pe

Este cunoscut faptul că irlandezul are o colecție impresionantă de bijuterii. Doar pentru ceasuri a cheltuit aproape 1 milion de euro. Colecția luptătorului cuprinde 15 piese principale, acestea valorând 634.000 de lire sterline. Al doilea ceas al colecției este unul care a costat peste 100.000 de lire sterline, marca Audemars Piguet. În colecția sa mai sunt și ceasuri Patek Philippe, Breguet Classique din aur roz și încă șapte marca Rolex .

Conor McGregor s-a retras din sport

Luptătorul de 31 de ani a anunțat, din nou, că se retrage din sport. Este pentru a treia oară când face anunțul, dar este posibil ca și de această dată să se răzgândească. De-a lungul timpului, Conor McGregor a strâns o avere impresionantă. Este considerat cel mai bun luptător în cușcă. Potrivit jurnaliștilor de la Forbes, McGregor a strâns 113 milioane de euro, doar din sport. Irlandezul mai are însă și alte afaceri.

Cine este luptătorul irlandez

Irlandezul este un luptător de arte marțiale mixte și pugilist profesionist. Concurează la categoriile de greutatea pană și ușoară în Ultimate Fighting Championship. Este primul luptător din istoria UFC care a avut două centuri simultan. A fost, de asemenea, campion la categoria pană și ușoară simultan în Cage Warriors Fighting Championship. A devenit astfel primul și singurul luptător care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp. El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: