Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele din România care s-au despărțit într-un mod neașteptat, anul acesta!

Vedetele din România care s-au despărțit într-un mod neașteptat, anul acesta!

GALERIE FOTO (6)

Anul 2022 a adus cu el și multe despărțiri în rândul vedetelor. Tot mai multe celebrități au pus punct relațiilor și au surprins pe toată lumea cu anunțul despărțirii. Cu toate acestea, o bună parte dintre ele și-au găsit deja fericirea în brațele altcuiva.

Vedetele din România care s-au despărțit într-un mod neașteptat, anul acesta!

Theo Rose a surprins pe toată lumea când a anunțat despărțirea de iubitul său, Alex Leonte, după cinci ani de relație. Ei bine, la trei săptămâni de la despărțire, au apărut imagini în care artista se săruta cu Anghel Damian.

Theo Rose și Alex Leonte (sursa foto: Instagram)

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, un alt cuplu celebru care a uimit cu decizia de a pune capăt relației. Aceștia și-au spus adio după 14 ani de relație și 12 de căsnicie. Cei doi sunt în plin proces de divorț și se luptă pentru custodia celor două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa.

Alina Sorescu, Alex Ciucu și fiicele lor (sursa foto: Facebook)

Ei bine, și Sore se numără printre vedetele care au pus punct relației anul acesta. Deși părea că totul merge perfect, Sore a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai este împreună cu Mircea Julean. Cei doi au împreună o fetiță, Erin. Decizia vine după 8 ani de relație. Fiind foarte discretă, artista nu a dezvăluit motivul separării celor doi.

Sore Mihalache și Mircea Julean (sursa foto: Facebook)

Și Xonia era într-o relație de doi ani cu un milionar. Cei doi erau pregătiți să treacă la următorul pas, însă înainte să plece la „Survivor”, Xonia s-a despărțit brusc de milionar, spunând că au rămas în relații bune.

Xonia și fostul său iubit

Un alt cuplu celebru care a decis să divorțeze este cel format din Ioana Grama și Alex Tăgurean. Cei doi au luat această decizie după aproape 3 ani. Chiar dacă relația dintre cei doi s-a încheiat, au rămas prieteni pentru fetița lor. Ioana are deja o nouă relație, însă nu se știe cu cine.

Ioana Grama și Alex Tăgurean (sursa foto: Instagram)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: