Redactia.ro
Home » Știri » Veste ȘOC! Fost ministru trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Veste ȘOC! Fost ministru trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Daniel Chitoiu, condamnat pentru ucidere din culpă

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost trimis în judecată în dosarul accidentului în care a fost implicat la sfârşitul anului trecut şi care s-a soldat cu moartea a două persoane, potrivit News.ro. Chițoiu a fost acuzat de ucidere din culpă. Şapte persoane fizice, rude ale decedaţilor, dar şi trei unităţi sanitare s-au constituit părţi civile în dosar.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Piteşti

Procurorii argeşeni care au instrumentat dosarul accidentului produs în 26 decembrie 2019, pe DN7, în judeţul Argeş, în zona localităţii Zamfireşti, au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a lui Daniel Chiţoiu sub acuzaţia de ucidere din culpă.
 Conform datelor făcute publice,  şapte persoane fizice, rude ale celor decedaţi, s-au constituit părţi civile în dosar. De asemenea, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş, care au acordat îngrijiri victimelor accidentului, sunt părţi civile în dosar în timp ce parte responsabilă civilmente este societatea de asigurări Generali România.

Deocamdată nu a fost stabilit un prim termen de judecată în acest proces.

Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat anul trecut de Crăciun, într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. El conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan.

Șoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, și o femeie de 73 de ani, pasageră în același autoturism au murit. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului, între timp a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: