Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina a leșinat la volan. Fosta balerină a trecut prin clipe de groază

Vica Blochina a leșinat la volan. Fosta balerină a trecut prin clipe de groază

GALERIE FOTO (2) Vica Blochina a leșinat la vola

Vica Blochina a leșinat la volan. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a trecut prin momente de groază. Blondina a leșinat la volan și a fost la un pas să producă un accident rutier. Vica Blochina a făcut dezvăluiri șocante despre momentul teribil.

Vica Blochina a leșinat la volan. Fosta balerină a trecut prin clipe de groază

Vica Blochina a leșinat la volan. Blondina a trecut prin momente cumplite după ce a fost la un pas de moarte. Vica Blochina a povestit în cadrul unei emisiuni că a leșinat la volan, trăind momente de groază. Vedeta a mărturisit că s-a speriat foarte tare în urma evenimentului, motiv pentru care a decis să-și facă niște analize.

Deși își făcea griji pentru sănătatea sa, rezultatele au ieșit bine, iar motivul leșinului a fost legat de stres. „Am făcut un accident, m-am amețit în trafic, am leșinat la volan. Am fost plecată în Grecia la analize.(…) Au ieșit bine. Nu știam de ce am amețeală. Am avut niște amețeli, mi-a fost foarte rău. Analizele țiplă sunt. Mi-au spus că gândesc prea mult, mă consum.”, a declarat Vica Blochina la o emisiune TV.

Vica

În ultima perioadă, Vica Blochina a trecut prin momente dificile. Blondina a fost la un pas de a rămâne pe drumuri. În urmă cu câteva luni, fosta balerină nu s-a mai întâlnit cu administratorul blocului, iar datoriile la întreținere s-au strâns. „Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin. Am dat 300 de mii pe euro pe apartament”, a spus Vica Blochina în urmă cu un an.

Vica Blochina a primit un apartament de lux de la Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a făcut remarcată după relația cu Victor Pițurcă. Cei doi au avut o relație vreme de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit și avea doi copii. Din relația lor a rezultat Edan. Astfel, blondina a primit un apartament de lux de la Victor Pițurcă, pentru ca fiul său să aibă un trai decent. În ultima perioadă s-a zvonit că blondina va rămâne fără apartament, dar aceasta a negat aceste informații. Nu este prima dată când Vica se confruntă cu astfel de probleme. În 2015 și 2016 a primit două vești cutremurătoare din partea Tribunalului București. „Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

De asemenea, în parte cererea de chemare în judecată formulată de Care Zone Medical, societate deținută de medicul estetician Adina Alberts, a obligat-o pe Vica să plătească suma de 14.900 de euro. Aceasta a chemat pe blondină la tribunal după ce a declarat în mai multe emisiuni, că medicul i-ar fi distrus sânii în urma unei operații estetice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: