Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav, un tată model! Cum are grija Sofiei, în timp ce Bianca se relaxează în Dubai și Maldive

Victor Slav, un tată model! Cum are grija Sofiei, în timp ce Bianca se relaxează în Dubai și Maldive

GALERIE FOTO (2) Victor si Sofia Slav

Victor Slav este un tată model! El are grijă în cel mai frumos mod de fiica sa, Sofia, în timp ce Bianca Drăgușanu se bucură de vacanțe de lux în Dubai și Maldive. Sofia se află, acum, acasă la Victor Slav și este foarte răsfățată.

Victor Slav, un tată model! Cum are grija Sofiei

Bianca Drăgușanu și-a lăsat fiica în grija mamei sale, care o duce și acasă la Victor Slav, tatăl fetiței. Asta în timp ce blondina se bucură de vacanțe de lux în Dubai și Maldive. Victor Slav își răsfață fiica în cel mai frumos mod, ca un tată model! El a filmat-o cum se juca cu câteva jucării și a postat pe rețelele de socializare.

Într-un interviu mai vechi, Bianca Drăgușanu recunoștea că fiica ei, Sofia, este foarte răsfățată, mai ales când se află în preajma tatălui ei. De altfel, Bianca a mărturisit că ea este singura care nu poate fi păcălită de gesturile celei mici.

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon.”, a povestit Bianca.

Chiar dacă sunt divorțați, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă să-și educe fiica în cel mai frumos mod.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

Cum privește Sofia, despărțirea dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu

Tot Victor Slav, povestea într-un interviu mai vechi, că Sofia nu conștientizează, momentan, divorțul lor și că își vede de copilărie.

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a mai precizat fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Vrea Bianca Drăgușanu să se mute cu Sofia în Dubai?

Bianca Drăgușanu ar plănui să se mute definitiv în Dubai. Acolo, ar lua-o și pe fiica sa, Sofia.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: