Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO. Anamaria Prodan, apariție de senzație în Dubai: ”Stau relaxată, în lux, cum am trăit mereu”

VIDEO. Anamaria Prodan, apariție de senzație în Dubai: ”Stau relaxată, în lux, cum am trăit mereu”

Deși ultima perioadă din viața ei este presărată cu scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan încearcă să ignore acest lucru și să se bucure doar de luxul și opulența care o înconjoară în Dubai. Cum a apărut impresara de fotbal pe Instagram? Fanii ei eu rămas uimiți!

Anamaria Prodan, apariție de senzație în Dubai: ”Stau relaxată, în lux, cum am trăit mereu”

Anamaria Prodan le-a arătat, fanilor pe Instagram, noua sa achiziție de lux. Este vorba despre un Lamborghini Huracan Evo, care în doar 3.1 secunde ajunge de la 0 la 100 km/h. Impresara s-a plimbat câteva secunde în el prin fața clădirii unde are un apartament în valoare de 4 milioane de euro.

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Despre noul său bolid de lux, Anamaria Prodan a vorbit și într-un interviu. A spus că vrea ”să audă doar motorul mașinii sale Lamborghini” și nu ceea ce s-a scris în ultima vreme, în ceea ce privește presupusul divorț.

”Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan neagă în continuare divorțul

După ce a declarat în cadrul unui interviu pentru playsport că este conștientă de infidelitatea soțului, dar nu vrea să dea curs zvonurilor, Anamaria Prodan neagă în continuare divorțul. Renumita impresară i-a atacat pe cei care publică informații neverificate despre acest subiect.

“Dragilor m am distrat pana acum cu știrile astea ! Dar ghinion … nu s adevărate. Sa Simplificăm zic ! Vb cu soțul meu Reghecampf! vedeți dacă va confirma “împărțeala “🤣întrebați l cine face “ împărțeala”🤣întrebați dacă are amante? Întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai din Romania din America … 🤣Întrebați l pe soțul meu dacă a plănuit divorțuri 🤣🤣🤣, întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă își înjură familia sau o vorbește “ORIBIL “ in oraș 🤣, întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă “a furat” banii copiilor ca sa achiziționeze case, multe mașini , bijuterii tot ce ați aberat ,business uri, întrebați l pe soțul meu Reghecampf dacă familia noastră a rămas pe drumuri , săracă , datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate 🤣🤣🤣 Ce ați mai scris ia sa vedem ??? Deci sa va ajut puțin eu – divorț plănuit … pai de ce intram in biserica sa sărbătorim 15 ani de casnicie ? Ia sa mi răspundeți? 🤣 avere transferata prostituatelor – pai eu murisem ? Repet ! Eu murisem si REGHECAMPF ERA UN GOLAN SA SI LASE FAMILIA PE DRUMURI ???”, a mai scris Anamaria Prodan pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: