Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Bianca Drăguşanu, mesaj pentru soacră şi cumnată: „Unde nu te vrea…”

VIDEO Bianca Drăguşanu, mesaj pentru soacră şi cumnată: „Unde nu te vrea…”

GALERIE FOTO (3)

Se ştie de ceva vreme că mama lui Gabi Bădălău, nu se înțelege cu Bianca Drăguşanu, iubita lui. Astfel că vedeta nu ar putea avea o relaţie bună cu soacra ei, fapt pe care Bianca l-a tot punctat.

Ce le-a transmis Bianca Drăgușanu mamei și surorii lui Gabi Bădălău

Vedeta a transmis pe platforma ei de TikTok un mesaj dur și direct către mama iubitului ei, dar și către sora lui, de această dată. Faptul că mesajul o vizează și pe sora lui Gabi Bădălău este o surpriză de proporții.

Bianca Drăguşanu este foarte activă pe platforma ei de socializare și jucându-se cu vocile regăsite pe TikTok, a reușit să transmită exact mesajul dorit.

Prin intermediul clipului video postat, ea explică urmăritoarelor ei „Ce să faci când nu te plac nici soacra nici cumnata”:

”Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e locul tău. Insistă, să te latre și câinele când o să intri în ogradă”, spunea Bianca Drăgușanu în mesaj din clipul video,” mimând pe acel sunet.

@biancadragusanu8 #exactacolo #eiubire #adevarata #du-te #catevor #funny #viral #🤣#ilovemyself #tiktokromania ♬ sunet original – Ștefîrță Mariana

Sursa: TikTok, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au planuri serioase de viitor

Cei doi s-au despărțit de câteva ori, dar au decis că sunt făcuți unul pentru celălalt și trebuie să fie împreună indiferent de micile discuții și neplăceri dintre ei.

Gabi Bădălău în plin divorț

Gabi Bădălău, iubitul Biancăi este în proces de divorţ cu Claudia Pătrăşcanu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape trei ani, dar nici astăzi nu au reușit să pună capăt căsătoriei.

Urmau să se întâlnească în instanță pentru a 17-a oară, dar asta nu s-a mai întâmplat. Săptămâna trecută, unul dintre băieții lor s-a îmbolnăvit, așa că cei doi soți au rămas să îngrijească copilul și astfel nu s-au prezentat la Judecătoria Sectorului 6.

De ce și-a cerut scuze actrița Carmen Tănase de la Bianca Drăgușanu?

De curând Carmen Tănase, marea actriță a teatrului românesc și-a cerut în mod public scuze pentru anumite afirmații la adresa Biancăi Drăgușanu. Ceea ce a dus la conflict, a fost în sfâșit scos la lumina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: