Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Moment emoționant! O polițistă a ajutat un bătrân să traverseze o trecere de pietoni

VIDEO Moment emoționant! O polițistă a ajutat un bătrân să traverseze o trecere de pietoni

Trecere de pietoni

O polițistă din Bacău a impresionat cu gestul ei. Femeia a ajutat un bătrân să traverseze o trecere de pietoni. Momentul a emoționat pe toată lumea și a devenit viral în mediul online.

Moment emoționant! O polițistă a ajutat un bătrân să traverseze o trecere de pietoni

Pentru a-l ajuta pe bătrân să traverseze trecerea de pietoni, polițista a oprit mașina pe care o conducea și a coborât. Mai apoi, s-a îndreptat către acesta, care se deplasa cu dificultate, cu un cadru metalic, într-o întersecție nesamaforizată.

Momentul i-a impresionat pe trecători, care au filmat și fotografiat și, ulterior, postat pe rețelele de socializare. Întreaga întâmplare a devenit virală, scrie bacau.net.

Alte momente emoționante cu bătrâni

Zilele acestea, o fotografie a făcut înconjurul internetului cu doi bătrâni care își beau cafeaua, la balcon, în fiecare dimineață. Timp de 18 ani, vecinii i-au surprins astfel pe bătrânii dintr-un cartier din București și au fost impresionați.

Ar putea fi o imagine cu floare şi în aer liber

Foto: Facebook Veronica Soare

”Undeva, într-un cartier din București, în fiecare dimineață, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună, pe balcon.Ioana mea s-a mutat aici acum optsprezece ani, i-a văzut de-atunci.In fiecare dimineață. Nu vreau să romanticizez, nu spun că în ăștia optsprezece și toți cei dinainte n-au avut divergențe, supărări sau probleme. Vreau doar să spun că undeva, într-un balcon din București, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună. În fiecare dimineață. Undeva, într-un univers al celor care mai cred, asta trebuie să însemne ceva. În fiecare dimineață. Azi i-am prins și eu. Hai bună dimineața la cafea! 🧡, a relatat unul dintre vecinii bătrânilor, pe facebook.

Ulterior, mai mulți oameni au lăsat comentarii de apreciere sub imagine. Internauții și-au amintit de bunici și vremurile mai bune, parcă, de odinioară. ”Asa erau bunicii mei. Aveau un ritual al cafelei doar al lor. De primavara pana toamna beau cafeaua pe balcon. Cat au fost impreuna ❤️☕️/Așa fac și părinții mei. În fiecare dimineață îi găsesc pe-amândoi la cafea, pe terasă, „pun țara la cale”. Și au avut, crede-mă, divergențe cu tot felul de nuanțe, mai dure sau mai blânde. Dar le-au depășit. 😉 Cum era vorba aia? Oamenii care repară, nu schimbă/Mama și tata de 32 de ani sunt tot așa 😍 Acum cand mai merg acasa bem cafea toti 5 (+sora mai micută și soțul meu) 🙂/A durat un pic pana am schimbat mentalitatea “balcon-depozit” in “balcon-spatiu de relaxare”. Acum, eu cu al meu, avem spatiul dorit! ☀️☕️”, sunt o parte dintre reacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: