Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Sipoș de la 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul are un băiețel!

Viorel Sipoș de la 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul are un băiețel!

GALERIE FOTO (5) Viorel Sipoș de la 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară

Viorel Sipoș de la 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară. Bucurie mare în familia lui Viorel Sipoș. Soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar artistul este extrem de fericit. Membrul trupei 3 Sud Est și-a anunțat fanii că a devenit tătic pentru a doua oară.

Viorel Sipoș de la 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul are un băiețel!

Viorel Sipoș de la 3 Sud Est a devenit tătic pentru a doua oară. Viorel și Georgiana Sipoș sunt în culmea fericirii. Membrul trupei 3 Sud Est este tată pentru a doua oară. Soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Anunțul a fost făcut de artist pe rețelele de socializare. „A star is born”, a fost mesajul emoționant postat de Viorel pe Facebook. Artistul este extrem de fericit, iar fanii s-au întrecut în mesaje care mai de care frumoase. „FELICITĂRI pentru venirea pe lume a îngerașului! Să vă trăiască minunea dăruită de dumnezeu! Multă sănătate ,fericire ,bucurii și împliniri!.❤💐🍀🎂🎉🎉”, „Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!”, „Sincere felicitări, Georgiana Sipos ! Multă sănătate mamei și lui bebe! 🤗„,sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți la postarea artistului.

În anul 2017, Viorel Sipoș a devenit tată pentru prima oară. Georgiana a adus pe lume o fetiță minunată, iar artistul a postat prima poză cu micuța pe rețelele de socializare. Patru ani mai târziu, membrul trupei 3 Sud Est avea să devină tătic din nou.

Viorel Sipoș, căsnicie minunată alături de Georgiana

Viorel a avut o relație îndelungată cu Natalia, iar apropiații au crezut că cei vor merge la altar. Spre surprinderea unora, artistul s-a despărțit de acesta după ce ar fi fost surprins cu fosta iubită a lui Adrian Cârstea, Carla. Viorel Sipoș a încercat să aibă o relație frumoasă, dar lucrurile nu au funcționat, așa că au mers pe drumuri separate. Ei bine, soarele a răsărit și pe strada lui, în momentul în care a cunoscut-o pe Georgiana.Cei doi au ajuns în fața altarului, având drept nași un cuplu din Constanța. „A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în faţa casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar, ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual, a fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurenţiu Duţă la Antena Stars.

Viorel este discret cu viața sa personală, motiv pentru care a preferat să organizeze o petrece strânsă, alături de persoanele dragi. La puțin timp după ce fiica artistului a împlinit 4 ani, soția acestuia a postat o imagine cu burtica de gravidă, prin intermediul căreia a dat vestea că este însărcinată. Cei doi au vrut să dea vestea într-un mod special, așa că au avut parte de o mini ședință foto în curtea casei. Georgiana radia de fericire, fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă, albă, cu o trenă din voal.

Atunci, Georgiana și Viorel nu a vrut să dezvăluie sexul copilului, iar acum fanii artistului în extaz după ce au aflat că acesta a devenit tătic de băiat. Rebecca Maria i-a făcut părinți prima oară, iar acum micuța va avea un partner de joacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: