Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă a anunțat care alt mare oraș va avea aeroport

Viorica Dăncilă a anunțat care alt mare oraș va avea aeroport

Viorica Dăncilă a anunțat care alt mare oraș va avea aeroport

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Galaţi, că va avea, la sfârşitul săptămânii, o întâlnire cu investitori, pentru realizarea unui parteneriat public – privat. Acesta are în vedere realizarea unui aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani.

Atunci când a fost întrebată dacă a vorbit cu Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aceasta a răspuns că o întâlnire va avea loc duminică, iar alta peste două săptămâni.

Viorica Dăncilă a anunțat: „Este oficial!” Care alt mare oraș va avea aeroport?

Viorica Dăncilă a spus că nu vrea să vorbească despre proiectul care are în vede construirea unui aeroport în Galați. Premierul a declarat că întâi de toate ea vrea să aibă toate datele problemei ca atunci când va fi întrebată să știe exact ce să răspundă. Premierul este de părere că astfel oamenii vor avea mai multă încredere în acest proiect.

„Avem mai multe soluţii pentru acest aeroport. Chiar duminică vom discuta şi cu investitori străini pentru parteneriat public-privat. Avem în vedere şi introducerea acestui aeroport într-o hotărâre de Guvern. Pe noi ne interesează ca acest proiect să devină cât mai repede realitate. Şi facem o evaluare, astfel încât acest aeroport să poată fi reparat. Înainte de a spune un lucru şi de a promite ceva, eu cred că trebuie să vorbim despre lucrurile pe care le facem. Este normal ca pe urmă să venim cu detalii. Dacă spun că voi avea întâlnire duminică sau că am o întâlnire tot pentru aeroportul de la. Galaţi peste două săptămâni, nu cred că cei care ne ascultă vor avea foarte multă încredere. De aceea, vreau ca după această întâlnire sau după întâlnirea de peste două săptămâni, să spunem că am găsit investitor. Apoi urmează să începem toate formalităţile pentru a realiza acest aeroport”, a spus Viorica Dăncilă.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, la jumătatea lunii mai, în timpul unei vizite în judeţul Galaţi, că se va construi un aeroport între oraşele Galaţi, Brăila şi Focşani.

Citește și: Viorica Dăncilă, exemplu de „așa nu” în lucrarea de Bac a unui elev

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: