Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, cu elicopterul în Moldova, regiunea din România fără nicio autostradă

Viorica Dăncilă, cu elicopterul în Moldova, regiunea din România fără nicio autostradă

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă se află în turneu electoral prin Moldova. Premierul, care a fost însoțit de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a deplasat cu elicopterul în singura regiune din România fără nicio autostradă, stârnind controverse în rândul cetățenilor.

Viorica Dăncilă s-a aflat miercuri și joi în județul Suceava, unde a participat la o ședință de partid la Fălticeni și la pelerinajele de la Putna și Cacica. Aceasta a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, după ce și-a anulat vizita programată în Botoșani, potrivit stirisuceava.net.

Reacția PSD după drumul cu elicopterul

„Da, este un elicopter angajat de PSD. Vă spun acest lucru în calitate de secretar al PSD. Este un elicopter închiriat din banii PSD”, a spus Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă a declarat: „Am venit de foarte multe ori cu mașina, este prima dată când vin cu elicopterul. Trebuie să ajung în foarte multe județe ale țării. Știu acest lucru, este și motivul pentru care încercăm să dezvoltăm infrastructura din România”.

Ministrul Transporturilor: Autostrada Moldovei, obiectiv de importanță națională

Autostrada Moldovei sau a Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, relatează Agerpres.

Declaraţia a fost făcută la finalul unei întrevederi pe care reprezentanţii asociaţiilor ce militează pentru autostrada A 8 au avut-o, la Iaşi, cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„Vom introduce în următorul CSAT şi Autostrada Marii Uniri ca obiectiv strategic de importanţă naţională, adică tronsoanele Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Târgu Neamţ – Iaşi, Iaşi – Ungheni, inclusiv podul de peste Prut, şi vom păstra legătura. O dată la două săptămâni ne vom întâlni şi vom vedea paşii care s-au făcut pe acest obiectiv”, a afirmat Răzvan Cuc.

Acesta susţine că soluţia declarării autostrăzii A 8 de importanţă naţională a fost adoptată pentru a putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat, ca alternativă la varianta iniţială de finanţare prin parteneriat public-privat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: