Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, decizii cruciale în ședința CEX

Viorica Dăncilă, decizii cruciale în ședința CEX

Viorica Dăncilă, decizii cruciale în ședința CEX

După ședința CEX Viorica Dăncilă a luat niște decizii pe care ulterior le-a făcut publice. Având în vedere și retragerea ALDE, premierul a avut de decis mai multe lucruri de importanță majoră pentru țară.

„Doamna Mănescu rămâne în Executiv. Are proiecte în ministerul pe care îl conduce. Eu cred că a dat dovadă de responsabilitate. Dincolo de interesele din punct de vedere politic trebuie să avem în vedere ceea ce se întâmplă cu imaginea României pe plan extern şi să asigurăm stabilitate pe plan intern. Din acest considerent doamna Ramona Mănescu a decis să rămână în Guvern. Bineînţeles că dacă alţi miniştri vor decide acest lucru îşi vor continua mandatele”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

„Dacă făceam restructurarea, veneam cu un program în 2016, iar acum facem restructurarea şi venim cu alt program. Trebuie să dăm dovadă de consecvenţă. Sunt lucruri care se pot accepta şi altele care nu, cred că domnul Tăriceanu ştia despre modul în care este alcătuit guvernul când e plecat cu PSD la guvernare. Dacă schimbam acum, venea cu alt motiv, apoi altul, cert e că ALDE a vrut să iasă de la guvernare şi să se alieze cu Pro Romania”, a spus Viorica Dăncilă.

„Colegii au decis să nu ieşim de la guvernare ca să nu ne dezamăgim electoratul. Oamenii ne-au votat nu ca să se spunem că ne ducem acasă. Dacă va fi moţiune de cenzură, dacă ea trece, ne supunem votului parlamentului şi asta e situaţia. Sunt un om puternic, cred că trebuie să dăm dovadă de putere şi să mergem până la capăt (…) Nu, nu îmi e teamă de alegerile anticipate. Singura mea teamă este să nu pierdem încrederea oamenilor, singura mea temere e să nu îi dezamăgim”, a mai spus premierul.

citește și: Reacția lui Emanuel Macron după ce președintele Braziliei i-a jignit soția

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: