Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, exemplu de „așa nu” în lucrarea de Bac a unui elev

Viorica Dăncilă, exemplu de „așa nu” în lucrarea de Bac a unui elev

GALERIE FOTO (2) Viorica Dăncilă, exemplu de "așa nu" în lucrarea de Bac a unui elev

Un absolvent de liceu care a susținut proba scrisă la Limba și literatura română la Bacalaureat a rezolvat unul dintre subiecte „cu ajutorul” Premierului Viorica Dăncilă.

La subectul la care elevul a avut de rezolvat cerința în care a trebuit să argumenteze de ce este nevoie de pregătire în vederea susținerii unui discurs elevul a folosit-o ca exemplu pe Viorica Dăncilă. În argumentația sa, elevul a făcut referire la premierul României. El a scris că „e foarte important să-ți structurezi un discurs, ca să nu ajungi ca Viorica Dăncilă”.

Viorica Dăncilă, exemplu de „așa nu” în lucrarea de Bac a unui elev

La proba scrisă de Limbă și literatura română de la Bacalaurest, punctul B. de la Subiectul I a avut următoarea cerință: „Redactează un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumentezi dacă este necesară sau nu o pregătire riguroasă în vederea susținerii unui discurs. Raportează-te-te atât la informațiile din fragmentul extras din volumul Amintiri de la Junimea din Iași de. George Panu, cât și la experiența personală sau culturală”.

Un elev a ales un mod inedit de rezolvare a acestui subiect luând-o ca exemplu pe Pemierul Dăncilă

„Unul dintre elevii mei mi-a spus că a făcut trimitere în lucrarea sa la Viorica Dâncilă. Atunci când a argumentat necesitatea unei pregătiri riguroase în vederea susținerii unui discurs, a dat exemplu situația în care a fost pus premierul Dăncilă. El a argumentat că e foarte important să-ți structurezi un discurs, ca să nu ajungi ca Viorica Dăncilă”. Aceasta este declarația Monicăi Anisie, profesoară de Limba română la Colegiul Național Tudor Vianu din București, pentru Edupedu.ro.

Citește și: Viorica Dăncilă a încurcat CEx-ul cu sexul, iar bancurile ce au apărut sunt foarte amuzante