Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă i-o întoarce lui Dragnea, după ce a criticat-o din închisoare: „Nu eram sluga lui”

Viorica Dăncilă i-o întoarce lui Dragnea, după ce a criticat-o din închisoare: „Nu eram sluga lui”

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă i-a întors-o lui Liviu Dragnea după ce acesta a criticat-o în timpul interviului acordat săptămâna trecută din închisoare.

Fostul premier al României i-a dat o replică pe Facebook fostului lider PSD, după ce acesta a transmis din închisoare că era nervos pe ea. Dăncilă a spus că au existat presiuni din partea lui Dragnea pe tema amnistiei și grațierii.

Dragnea a relatat din închisoare că a fost foarte nervos când, pe perioada campaniei electorale pentru președinția României, a auzit-o pe Dăncilă spunând de mai multe ori presei că nu ar semna o cerere de grațiere pentru el, cel care o numise premier, scrie digi24.ro.

Viorica Dăncilă susține că ea a refuzat, pentru că era „premierul României, nu sluga lui”, deși s-au făcut presiuni din partea lui Liviu Dragnea pentru acestă ordonanță.

„Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere! (…) au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins.”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea”

Ea mai spune că acest lucru l-a enervat pe Liviu Dragnea, care acum execută o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară. (…) Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: