Redactia.ro
Home » Știri » Vouchere de vacanță 2019. Ce se întâmplă cu facilitățile pentru bugetari

Vouchere de vacanță 2019. Ce se întâmplă cu facilitățile pentru bugetari

Nu mai este un secret pentru nimeni: în perioada estivală prețurile cresc enorm pe litoralul românesc, atât la cazări, cât și la mâncare sau la alte produse specifice. Astfel, hotelierii umflă prețurile pentru profitul personal, chiar dacă nu pun la dispoziție cele mai bune condiții.

Acest lucru se întâmplă atât în minivacanțe, cât mai ales în plină vară, atunci când majoritatea românilor își fac concediile. În Bulgaria, la vecinii noștri, raportul preț – calitate este mult mai bun decât pe litoralul autohton. O spun Oamenii care au beneficiat de serviciile oferite de români.

Ce se întâmpla cu vouchere de vacanță 2019

În 2019 lucrurile promit să stea la fel de rău pentru cei care vor veni în vacanță la mare pe de o parte, și la fel de bine pentru cei care își vor oferi serviciile acolo.

Ba mai mult, hotelierii vor să crească și mai mult acum prețurile atât la produse cât și la servicii pentru a-și recupera pierderile suferite în vara anului trecut. Atunci a fost vreme bună pentru plajă aproximativ o lună și jumătate.

De asemenea, administratorii care pun la dispoziție locuri de cazare pentru vara aceasta spun că vor să mărească prețurile. Mai ales că acum bugetarii vor avea voucherele cu care își vor putea plăti vacanțele.

Vor mai funcționa voucherele de vacanță în vara 2019?

Astfel, hotelierii uită de toate reducerile pe care obișnuia să le facă până acum tocmai pentru a promova turismul intern.

Agențiile de turism estimează că de exemplu în Mamaia va avea loc o creștere cu cel puțin 20 – 30 la sută.

De asemenea, tot ele amintesc bugetarilor exista posibilitatea de a evita toate aceste neplăceri. Trebuie să ai grijă să își facă o rezervare din timp pentru cazarea dorită. În caz contrar, nu vor reuși să se bucure de beneficiile oferite de stat cu ajutorul voucherelor de vacanță.

Citește și: Decizia CCR: Bugetul de stat pe anul 2019 este constituţional

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: