Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București joi 2 aprilie. Meteorologii anunță o zi însorită

Vremea în București joi 2 aprilie. Meteorologii anunță o zi însorită

GALERIE FOTO (3) Vremea în București joi 2 aprilie

Joi, ne așteaptă o temperatură mult mai plăcut decât cea de ieri. Mercurul a crescut în termometre și va continua s-o facă și-n zilele următoare. Deși avem parte de soare cu nori, vremea din București se anunță a fi cât se poate de plăcută pe 2 aprilie.

Prognoza meteo de azi 2 aprilie în București

Tendința generală este de încălzire, așa că prognoza meteo de azi ne indică temperaturi crescute față de ziua precedentă. Vom avea parte de o zi în general însorită, chiar dacă norii își vor face prezența simțită când și când, pe timpul zilei.

Vom avea parte și, temporar, de intensificări ale vântului, aplificând senzația de frig, însă va fi o zi predominant plăcută, cu o temperatură maximă de 12 grade Celsius. O temperatură absolut normală pentru începutul lunii aprilie.

Vremea pe ore în București conform ANM

Ziua va debuta cu un soare timid, ascuns printre nori, și cu o temperatură de maxim 2 grade Celsius. Spre prânz, însă, se încălzește considerabil, iar mercurul urcă în termometre până la 11 grade.  Temperatura relativ plăcută se va menține mult după ora 16:00, înregistrându-se chiar și 12 grade Celsius.

De-abia spre înserat, temperatura începe să coboare, iar frigul se face simțit. Minima termică va fi de 7 grade Celsius, în timp ce maxima e de 12 grade Celsius. Din fericire, nu sunt așteptate ploi, iar vântul se domolește. Temperatura continuă să crească și vineri, 3 grade, iar în weekend vom avea parte de o temperatură între 15 și 17 grade.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Meteorologii au prognozat o lună aprilie destul de schimbătoare și capricioasă. Potrivit ANM, la începutul lunii se vor înregistra cantități de precipitații normale pentru această perioadă a lunii, iar valorile termice vor fi în general crescute. Maximele pot ajunge la 19-20 de grade în această lună, deci ne așteaptă o vreme destul de plăcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: