Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, marți 7 aprilie. ANM anunță vreme caldă

Vremea în București, marți 7 aprilie. ANM anunță vreme caldă

GALERIE FOTO (2) Vremea în București, marți 7 aprilie. ANM anunță vreme caldă

Vremea continuă să se încălzească în București, iar temperaturile înregistrate în următoarele zile vor fi din ce în ce mai plăcute. ANM anunță temperaturi plăcute în Capitală și astăzi, marți, 7 aprilie. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi autentice de primăvară. Haideți să vedem, mai în amănunt, ce înseamna asta.

Prognoza meteo de azi 7 aprilie în București

Vremea din București continuă să se încălzească, iar precipitațiile vor înceta să apară. Marți, 7 aprilie, avem parte de o vreme în genere călduroasă, cu mici rafele de vânt. Temperatura maximă a zilei este de 16 grade Celsius, valoare termică obișnuită pentru această perioadă a lunii aprilie.

Avem parte, așadar, de o creștere termică față de săptămâna trecută, ceea ce nu poate să însemne decât că primăvara se va instala definitiv. Nu o va face, însă, fără a-și arăta mici capricii, din când în când. Săptămâna aceasta, însă, soarele vă străluci cu putere, iar ploile nu sunt de văzut.

Vremea pe ore în București conform ANM

Dacă e vorbim despre temperaturi, ANM anunță o valoare termică crescută încă de la primele ore ale dimineții. Așadar, la începutul zilei se vor înregistra 6 grade Celsius, urmând ca în 2-3 ore să se încălzească treptat. La orele amiezii, soarele va străluci cu putere, iar mercurul va crește în termometre până la 16 grade Celsius.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Vremea plăcută se va păstra mult după orele apusului, când vom avea parte de cel puțin 13 grade Celsius. Spre înserat, valoarea termică scade, așa cum e normal, însă nu într-atât încât să simțim frigul. Cerul se va păstra senin, iar norii vor lipsi cu desăvârșire pe tot parcursul zilei. Vântul, însă, va mai da bătăi de cap și marți, 7 aprilie, dar și-n zilele următoare. Totuși, temperaturile vor crește pe tot parcursul acestei săptămâni, mercurul urcând în termometre până la 19 de grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: