Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 3 iunie. Meteorologii au emis o informare meteorologică de vreme rea

Vremea în România, 3 iunie. Meteorologii au emis o informare meteorologică de vreme rea

Vremea în România, 3 iunie. Meteorologii au emis o informare meteorologică de vreme rea

Vremea în România, miercuri, 3 iunie. Meteorologii au emis o informare meteorologică, valabilă de pe 2 iuni, ora 10:00 până pe 3 iunie, ora 18:00. În acest interval, fenomenele vizate vor fi instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate.

Vremea în România conform ANM, miercuri, 3 iunie

Potrivit ANM, vremea va continua să se răcească și miercuri, 3 iunie. În anumite regiuni ale țării, vântul se va înțeți, iar ploile vor cauza cantități de apă însemnate. Potrivit informării meteorologice emise de ANM, Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și izolat 30…40 l/mp, îndeosebi în estul Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și în Dobrogea.

Vremea în București miercuri 3 iunie

În Capitală, temperaturile rămân joase, mult mai scăzute decât normalul perioadei. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 19 grade, în timp ce minima va fi de 13 grade. Vântul va continua să sufle cu putere pe alocuri, iar ploile se vor face simțite pe tot parcursul zilei.

Vremea în Constanța

Vremea de miercuri, 3 iunie, va fi caracterizată drept instabilă. Temperaturile maxime în zonă se vor situa între 15 și 18 grade C. În Constanța, maxima zilei va fi de 20 de grade, însă ziua va fi una rece și predominant ploioasă.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo ANM arată temperaturi de maxim 12 grade în Brașov. Vremea va fi în continuare rece în această zonă a țării, iar ploile vor domina ziua. Se așteaptă cer înnorat la primele ore ale zilei, după care ploi.

Vremea în Cluj

Temperaturi mult mai joase decât normalul perioadei și la Cluj. Aici avem o maximă termică de 15 grade C, și o minimă de 6. Soarele își va face apariția doar pentru câteva minute dimineața, apoi va dispărea în spatele norilor. Va ploua toată ziua.

Vremea în Iași

Vreme închisă și la Iași, unde ne așteaptă o maximă termică de doar 18 grade C. Se așteaptă ploaie în cea de-a doua parte a zilei și vor continua toată noaptea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: