Redactia.ro
Home » Sport » Wimbledon 2020 ar putea fi anulat

Wimbledon 2020 ar putea fi anulat

GALERIE FOTO (2) Wimbledon 2020

După ce EURO 2020 şi Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo au fost amânate cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus, Turul Franţei şi turneele de Grand Slam de la Wimbledon şi de la US Open au rămas singurele mari competiţii sportive care s-ar putea desfăşura la datele stabilite, în cazul în care pandemia de Covid-19 va fi învinsă.

Wimbledonul, la un pas de a fi amânat sau chiar anulat

Conducătorii turneului de la Wimbledon au emis un comunicat în care enumeră posibilele scenarii pentru competiția de anul acesta.

Provocarea fără precedent la care ne supune COVID-19 continuă să ne afecteze modul de viață în moduri pe care nu ni le-am fi imaginat. Gândurile noastre sunt alături de cei afectați în Regatul Unit al Marii Britanii și în întreaga lume. Cel mai important aspect este cel legat de sănătatea publică și suntem deciși să luăm o decizie responsabilă. Muncim să ne ducem planurile din 2020 la bun sfârșit. O decizie finală vom lua într-o ședință programată săptămâna viitoare.”, a declarat Richard Lewis, directorul executiv al All England Lawn Tennis & Croquet Club.

Turneul de la Wimbledon, unde Simona Halep este deținătoarea trofeului în proba de simplu feminin, este programat în perioada 29 iunie -12 iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini