Redactia.ro
Home » Știri » Wuhan a găzduit o petrecere la piscină cu mii de participanți. Oamenii par să fi trecut peste teama de coronavirus

Wuhan a găzduit o petrecere la piscină cu mii de participanți. Oamenii par să fi trecut peste teama de coronavirus

GALERIE FOTO (4) Wuhan a găzduit o petrecere la piscină cu mii de participanți. Oamenii par să fi trecut peste teama de coronavirus

Wuhan a fost orașul care a înregistrat cazul numărul unu de infectare cu virusul SARS-COV-2 și primii care au suferit enorm din cauza izolării sociale și a zecilor de mii de vieți pierdute.

Acum orașul pare să fi uitat de virus petrecând cu miile înghesuiți într-o imensă piscină comună. Muzica electronică și dorința de răcorire i-a adunat pe chinezi cot la cot fără niciun fel de protecție sau măsură de distanțare socială.

Mii de oameni au petrecut umăr la umăr în parcul acvatic

În weekend, parcul acvatic de pe plaja Maya din Wuhan s-a umplut de petrecăreți în costume de baie adunați la umăr la umăr, onduindu-se pe ritmul muzicii în timp ce se răcoreau în apa piscinei arhipline. Alții au optat pentru topoganele gonflabile și celelalte atracții ale parcului.

Scena petrecerii aglomerate este de neconceput pentru multe țări afectate de coronavirus și care au luat măsuri drastice pentru a stopa răspândirea virusului. Peste 21 de milioane de oameni au fost infectați pe tot globul și noile cazuri cresc pe zi de trece tot mai mult.

Wuhan a găzduit o petrecere la piscină cu mii de participanți. Oamenii par să fi trecut peste teama de coronavirus
Wuhan a găzduit o petrecere la piscină cu mii de participanți. Oamenii par să fi trecut peste teama de coronavirus

În America sunt raportate zeci de mii de cazuri noi în fiecare zi, iar în aceeași situație dramatică se află atât Brazilia cât și India. Dar în Wuhan, viața a revenit treptat la normal, deoarece metropola de 11 milioane de oameni din provincia Hubei a ridicat izolarea la începutul lunii aprilie, după 76 de zile de chin.

Wuhan nu se mai teme de coronavirus

Orașul din care se presupune că a izbucnit pandemia nu a mai raportat cazuri noi de la mijlocul lunii mai și astfel parcul acvatic a rămas atracția principală a metropolei unde oamenii vin să se refugieze la răcoare în călduroasa lună august.

Parcul acvatic de pe plaja Maya din Wuhan s-a redeschis la sfârșitul lunii iunie, dar mai mult de o lună de ploaie sezonieră a descurajat mulțimile să nu apară. Numărul de vizitatori la începutul lunii august a reprezentat doar jumătate din numărul de vizitatori din aceeași perioadă a anului trecut.

În prezent, parcul acvatic primește în medie 15.000 de vizitatori zilnici, însă unii locuitori ai orașului sunt în continuare rezervați în privința petrecerii timpului în spațiile publice aglomerate. Unii chiar și-au exprimat revolta pe rețelele sociale spunând că în ritmul acesta se poate declanșa oricând un al doilea val epidemic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: