Redactia.ro
Home » TV » X Factor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 11 septembrie

X Factor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 11 septembrie

X factor

X Factor începe vineri seară, la Antena 1, după o pauză considerabilă. Fanii vor putea privi emisiunea deja consacrată, care vine cu o formulă nouă de această dată. Jurații sunt alții, dar conceptul este același: se caută cele mai bun voci, cei mai talentați oameni.

Începe X Factor pe Antena 1, vineri seară. Cine sunt noii jurați

După o pauză lungă, unul dintre cele mai urmărite showuri de români, începe din nou, la Antena 1. Este vorba despre X Factor. Formula nu mai este aceeași pe care o cunoașteam, astfel că juriul este compus din alți oameni. Acum, cei care vor decide în privința concurenților sunt Loredana Groza, Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică.

Primii doi sunt noutatea acestei formule de jurați, deși nu sunt străini acestui tip de format TV. În această seară, pe scenă va urca o fată care nu aude, iar juriul va fi impresionat până la lacrimi de povestea acesteia. Loredana Groza a vorbit despre acest moment emoționant, din debulu celui de-al nouălea sezon al emisiunii X Factor.

„Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, a mărturisit printre lacrimi Loredana Groza.

Florin Ristei a deveni cunoscut după ce a participat la X Factor

Unul dintre membrii juriului, Florin Ristei, a fost lansat în carieră de această emisiune. Acesta mai fusese cunoscut în trecut, cu piese „Ea este Dana”, dar faima lui a atins cote maxime după participarea la emisiune.

„Concursul m-a readus în atenția publicului care, probabil, începea ușor-ușor să uite perioada anilor 2000. M-au cunoscut un pic mai matur, aveam 26 ani atunci, și am avut ocazia să le arat toți pașii pe care i-am făcut pe plan profesional și care, se pare, au funcționat”, spune Ristei, care a câștigat X Factor, ediția din 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: