Redactia.ro
Home » Monden » Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Lino Golden. Cum l-a ironizat concurentul

Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Lino Golden. Cum l-a ironizat concurentul

zannidache

Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Lino Golden. Zannidache, unul dintre cei 12 „Faimoși” de la Survivor România l-a ironizat pe Lino Golden, pe rețelele de socializare, după ce acesta s-a retras din colaborarea cu Alex Velea. Din dorința de a-i lua apărarea mentorului său, Zannidache a făcut un atac dur referitor la fizicul lui Lino Golden.

Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Lino Golden

Zanni de la Survivor, atac la adresa lui Lino Golden. Zannidache de la Survivor România, protejatul lui Alex Velea, l-a ironizat pe Lino Golden, pe rețelele de socializare, făcând referire la  defectul fizic pe care Lino îl avea după ce slăbise câteva zeci de kilograme, prin participarea la aceeași competiție, informează wowbiz.ro

“Am găsit ț****e astea la gunoi și mi le-am pus eu pe piept. Tu ești Radu Cârstea eu sunt Lino Golden. Le-a cusut prost. Vreau să-mi iau un Panamera dar unul închiriat”, spunea Zanni în videoclipul cu pricina, care nu mai există acum, deoarece a șters.

Reacția lui Lino Golden la atitudinea ofensatoare a lui Zanni

Se pare că Zanni nu s-a lăsat cu una cu două, și a continuat cu atitudinea ofensatoare. A publicat pe Tik-Tok numărul lui Lino Golden, acesta primind mii de apeluri din partea admiratorilor. Pe lângă număr, Zannidache a făcut publică și o poză cu tatăl mort al lui Lino Golden, fapt care l-a deranjat pe artist.

”Se pare că unul dintre foștii mei colegi a decis să pună pe public, pe TikTok și după aia pe Instagram, să-mi pună numărul de telefon și să le zică la toți să mă sune. Uitați, în timp ce vorbesc, îmi sună telefonul non-stop. Nu mi se pare ok să publici numărul cuiva de telefon, indiferent de certuri și de situație. După, a pus o poză cu tatăl meu care, știți și voi, este mort, și nu mi se pare ok să postezi chestii cu o persoană moartă care nu ți-a greșit cu nimic, în general. Vi-l las în descriere pe Youtube, să-i dați un report, pentru că aduce doare hate-speech, doar lucruri urâte”, a spus Lino Golden.

Cine este Zannidache?

Zannidache s-a făcut remarcat în lumea publică datorită lui Alex Velea care i-a descoperit talentul în muzică. Alex Velea obișnuiește să descopere tinere talente, în special din zonele defavorizate.

 „Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache.

Survivor - "E degeaba si pe traseu!" Zanni pune tunurile pe fete! "Amna este zero barat!" - YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: