Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de tineri au fost mutilate de un medic estetician fals! Ce proceduri ilegale făcea

Zeci de tineri au fost mutilate de un medic estetician fals! Ce proceduri ilegale făcea

Zeci de tineri au fost mutilate de un medic estetician fals

Un alt medic estetician fals a ajuns în atenția Poliției din Capitală după ce a mutilat zeci de tinere, realizând intervenții chirurgicale fără a avea dreptul de a profesa. 

Zeci de tineri au fost mutilate de un medic estetician fals

Un caz asemănător cu cel al medicului estetician fals, Matteo Politi, a fost descoperit de polițiști. Se pare că o femeie, intitulată ”Dr. Lana” a efectuat mai multe intervenții estetice la nivelul feței, printre care și mărirea buzelor mai multor tinere.

Poliția Capitalei a transmis într-un comunicat de presă informații despre ”Dr . Lana”, medicul care nu avea drept de practică în România, însă a reușit să mutileze zeci de paciente. Potrivit acestora, femeia a închiriat un spațiu de tip cabinet atât în București, cât și în Constanța și a efectuat intervenții chirurgicale minim invazive, potrivit alephnews.ro.

“Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pune în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activitati. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică”, a transmis Poliția Capitalei.

”Dr. Lana”, așa cum se intitula, își oferea serviciile pe pagina de Facebook ”Russian Lips by Dr. Lana”, acolo unde asigura că totul se realizează ”cu durere zero” și rezultate sunt ireproșabile. Intervențiile erau taxate diferit, în funcție de cerințele pacientelor, sumele variind între 69 euro și 700 de euro.

Cine este ”Dr. Lana”, femeia care a mutilat zeci de tinere

”Dr. Lana”, pe numele său real Svetlana Serghei, ademenea tinerele pretinzând că oferă servicii impecabile și fără durere la prețuri convenabile. A reușit să păcălească zeci de paciente, care au fost ademenite de imaginea fictivă devenind astfel victemele medicului fals.

Din primele informații s-a aflat că medicul estetician nu avea drept de practică în România, însă aceasta nu s-a reținut din a-și face pulicitate pe rețelele de socializare, punând diferite videoclipuri și fotografii cu rezultatul intervențiilor sale.

Aceasta nu era singură în afacere. Se pare că era ajutată de iubitul ei, un fost proxenet condamnat în trecut și eliberat condiționat. După ce a intervent poliția, cei doi se vor prezenta în fața instanței acolo unde vor da explicații pentru modul în care și-au bătut joc și au maltratat zeci de tinere.

Victimele acesteia, care au suferit mari probleme după intervențiile Svetlanei Serghei, au realizat un grup pe Facebook în care au povesti ce li s-a întâmplat. Ulterior, acestea au făcut și plângere la Poliție, iar de aici nu a mai durat mult până când aeasta a fost prinsă ș anchetată.

”M-am trezit cu ochiul umflat. Am apăsat puțin pe gâlma formată acolo, se simțea tare. I-am spus că ochiul mi s-a umflat, că am apăsat într-o seară pe el și mi-a ieșit un lichid galben. Doamna doctor Lana mi-a spus că igiena a fost precară. Dar eu am făcut tot ce mi-a indicat ea după intervenție”, a declarat o pacientă, după ce a cheltuit 1.400 de lei pentru o intervenție la ploeoapa superioară.

Aceasta nu este singura pacientă care a vorbit despre problemele pe care le-a avut după intervenție. O altă tânără a povestit că în ciuda promisiunii lipsei de durere, tânăra a trecut printr-o experiență îngrozitoare în acel cabinet care părea, mai degrabă, stomatologic.

”Eram interesată de mărire buze cu acid și plus fire de contur. Când am fost la dânsa la cabinet mi-a deschis un domn ușa, într-o scară de bloc, un cabinet stomatologic, ceva de genul. A zis că nu este dureros, că facem anestezie, dar a fost o durere… nu vă spun!”, a spus fata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: