Redactia.ro
Home » Sport » Conor McGregor, victorie în 40 de secunde!

Conor McGregor, victorie în 40 de secunde!

Conor McGregor, victorie în 40 de secunde!

Conor McGregor a avut nevoie de doar 40 de secunde pentru a-l învinge pe Donald Cerrone în gala UFC. Irlandezul a revenit în circuit după mai bine de un an.

Conor McGregor nu a avut nicio problemă în meciul cu Donald „Cowboy” Cerrone. A câştigat în prima repriză, chiar dacă specialiştii se aşteptau la o întâlnire mai echilibrată. Irlandezul a început în forţă. O lovitură de genunchi şi i-a spart nasul adversarului. A urmat o lovitură dură de picior direct în capul adversarului. După câţiva pumni, „Cowboy” a căzut la pământ, iar arbitrul a oprit meciul. Totul a durat doar 40 de secunde.

„Am prins o lovitură bună. Am lucrat la lovitura cu umărul. Ireland, baby! Mă simt foarte bine că am revenit. Am făcut istorie în seara asta. Sunt primul luptător de UFC care are victorii prin KO la trei categorii diferite. Mă simt foarte bine. Sunt în formă. Încă nu sunt la punctul optim. Diseară petrec și stau cu familia, iar după aceea voi reveni la antrenamente”, a spus Conor McGregor, după meci.

Reacţia lui Floyd Mayweather

Imediat după meci, Floyd Mayweather a postat un afiş al viitorului său meci cu Conor. Întâlnirea ar putea avea loc chiar anul acesta şi este o revanşă. În 2017, Floyd îl învingea pe irlandez după un KO tehnic, în runda a zecea. Americanul a avut atunci o bursă de 300 de milioane de euro, în timp ce Conor McGregor a primit 100 de milioane de euro.

„El e în planurile noastre pentru acest an, iar noi suntem în planurile lui. Vom face sigur ceva”, a scris şi McGregor.

Citeşte şi: Marius Șumudică, scandal cu un jurnalist! Șumudică: „Te dau în judecată”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: