Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, reacție dură după anunțarea noilor restricții: „Chiar sunteți imbecili?”

Dana Budeanu, reacție dură după anunțarea noilor restricții: „Chiar sunteți imbecili?”

GALERIE FOTO (5) Dana Budeanu la Sinteza Zilei

Dana Budeanu face din nou atac la scena politică, după noile restricții anunțate de autorități. Creatoarea de modă a făcut mai multe postări pe Instagram în care a critică noile reguli și spune că a fost suficient timp în care autoritățile puteau lua măsuri de prevenire, din martie și până acum.

Dana Budeanu, reacție acidă pe Instagram

Într-un moment în care România a înregistrat cel mai negru bilanț covid de până acum și a impus noi restricții, Dana Budeanu a ieșit la atac pe rețelele sociale. Creatoarea de modă a postat mai multe critici pe Instagram la adresa autorităților, numindu-i ”imbecili” . Totodată, ea  este de părere că autoritățile au avut suficient timp în care să prevină o astfel de situație drastică și a îndemnat, oarecum , la ieșirea pe stradă pentru protest.

 

 

Sursă foto: Instagram

Reacția Danei Budeanu vine în contextul în care autoritățile au anunțat noi măsuri. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență  a impus noi restricții, odată ce România a înregistrat un nou bilanț covid foarte îngrijorător:  în ultimele 24 de ore,  s-au înregistrat 2958 cazuri de infectare  și 82 de decese. Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat că în ședința CNSU s-au mai luat trei hotărâri:

-închiderea barurilor, cluburilor și discotecilor, care nu erau menționate în adresa de la Direcția de Sănătate Publică,

-micșorarea distantanței în jurul școlilor în care este obligatorie purtarea măștii – de la 100 de metri la 50 de metri,

-închiderea cazinourilor și sălilor de jocuri, cu excepția jocurilor de pariuri și loterie în care doar se plasează bilete.

Școlile nu se vor închide, a mai spus prefectul.

Dana Budeanu, ironie la adresa lui Marcel Ciolacu

Cel menționat anterior nu este singurul atac politic al designerului vestimentar, De curând a făcut un alt atac la adresa lui Marcel Ciolacu, liderul PSD: „Ciolacu s-a dat cu ruj roz. Noapte bună!” a postat Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook, aluzie la porecla pe care ea însăși i-a dat-o europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan.

Potrivit surselor Newsweek România, motivul atacului Danei Budeanu la adresa lui Marcel Ciolacu este faptul că președintele PSD nu a dat curs rugăminții Gabrielei Firea de a face presiuni pentru amânarea alegerilor locale, pe motiv de pandemie COVID-19.

Dana Budeanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis

Dana Budeanu a criticat în martie,  deciziile luate de Klaus Iohannis şi de PNL pe care îi acuză că au aruncat România în instabilitate politică, în plină pandemie de coronavirus. Creatoarea de modă susţine că preşedintele a încălcat Constituţia şi, din punctul ei de vedere, acest lucru „e un atac la siguranţa naţională”.

Reacţia vloggeriţei a venit în contextul în care premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul, iar preşedintele Klaus Iohannis a convocat consultări cu partidele parlamentare, în plină pandemie de coronavirus.

„Ce ai făcut ieri şi cum ai încălcat Constituţia… ai făcut asta conştient. Populaţia trebuie să înţeleagă asta. Peste orice politician, peste oricine este litera Constituţiei. Atacul de orice fel, fie acela şi fără deznodământ, la Constituţie trebuie pedepsit cu pârnaia. Nu există ca un preşedinte de ţară să îndrăznească să încalce Constituţia. Hoha a încercat de două ori. Nu contează că nu i-a ieşit. În momentul în care se încearcă încălcarea… fără Constituţie nu există stat. E un demers nu periculos, e un atac la siguranţa naţională. Punct. Vă bateţi joc de ţara asta, mă nenorociţilor. Ţineţi ţara în instabilitatea asta”,a afirmat  Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: