Redactia.ro
Home » Sport » Lewis Hamilton a scris istorie! A egalat recordul lui Schumacher

Lewis Hamilton a scris istorie! A egalat recordul lui Schumacher

Lewis Hamilton, Formula 1, record,

Lewis Hamilton și-a stăpânit cu greu lacrimile. A reușit să scrie istorie după ce a câștigat a 91-a cursă din carieră și a egalat recordul celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1, Michael Schumacher. Recordul germanului a rezistat 19 ani.

Britanicul a câștigat pe circuitul Nurburgring, Marele Premiu al regiunii Eifel. Campionul mondial a profitat de abandonul colegului său de la Mercedes, Valtteri Bottas, care a plecat din pole-position. Pentru Lewis Hamilton este prima victorie pe acest circuit, unde Michael Schumacher a obținut cinci victorii. Britanicul de 35 de ani va mai doborâ încă un record deținut de pilotul german. Deocamdată are șase titluri mondiale, dar la cum merg lucrurile îl va câștiga cu siguranță și pe al 7-lea. Singurul care are 7 titluri în palmares fiind Schumacher.

Gestul impresionant al lui Mick Schumacher


Fiul lui Michael Schumacher a avut și el ocazia să piloteze un monopost de Formula 1. Este drept că deocamdată doar la antrenamente. Cel mai probabil va concura sezonul viitor. Deocamdată, fiul celebrului pilot a făcut un gest care l-a lăsat fără cuvinte pe britanic. La finalul cursei, Mick i-a dăruit lui Hamilton una dintre căștile tatălui săi.

„Nici nu știu ce să spun. Am crescut urmărind pe cineva și pe care îl aveam ca idol datorită calității pe care o are ca pilot și a continuității lui săptămână de săptămână și de la o cursă la alta. Îmi amintesc că jucam un joc pe calculator cu Michael pilot, dar să știi că cineva e atât de dominant, nu te gândești ca cineva, mai ales eu, să fie măcar aproape de acele recorduri. Așa că e o onoare incredibilă pentru mine și o să-mi ia ceva timp să mă obișnuiesc cu asta. Să fiu sincer, abia când am ajuns aici am realizat că pot egala recordul lui. Dar nu aș fi reulșit asta fără eforturile celor din echipă, care s-au străduit și au dat totul”, a spus Lewis Hamilton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: