Redactia.ro
Home » Știri » Se răcește vremea! Când vine prima ninsoare în România?

Se răcește vremea! Când vine prima ninsoare în România?

Se răcește vremea în România

Se răcește vremea în România, iar precipitațiile vor cuprinde o mare parte din țară. Potrivit meteorologilor, vremea va fi mai caldă pentru două zile, iar în următoarea perioadă trebuie să ne așteptăm la un număr mai scăzut de grade. 

Se răcește vremea în următoarea perioadă

În ultimele două zile din această săptămână vor fi zone cu 20 de grade Celsius, însă de vineri vremea se schimbă radical. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile vor scădea, iar maximele nu vor mai trece de 12 grade Celsius.

De vineri va începe să plouă mai ale în jumătatea de est, noaptea în regiunile intracarpatice, iar la altitudini mari vor fi precipitații mixte. Cantitățile de apă vor trece de 25 l/mp. Sâmbătă, va ploua în jumătatea de est și de sud a țării, iar la munte vor fi ninsori și lapoviță.

Vremea în primele săptămâni din noiembrie

Se răcește vremea, iar precipitaţiile vor fi din ce în ce mai prezente, în zonele montane chiar sub formă de lapoviţă şi ninsoare. ANM a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele săptămâni.

Săptămâna 2 – 9 noiembrie – Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă chiar dacă se va răci vremea.

Săptămâna 9 – 16 noiembrie – Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, însă pot exista și ploi. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 16.11.2020 – 23.11.2020 – Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: