Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram, operată de urgență! Fiica Andreei Esca are apendicită

Alexia Eram, operată de urgență! Fiica Andreei Esca are apendicită

Alexia Eram, operată de urgență

Alexia Eram va fi operată de urgență. Fiica Andreei Esca a anunțat pe contul ei de Instagram că are apendicită și va fi operată în această dimineață. 

Alexia Eram, operată de urgență

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a povestit pe contul ei de Instagram, mai exact pe InstaStory, că s-a simțit rău cu o noapte în urmă. Aceasta avea dureri groaznice la stomac, așa că a decis să meargă de urgență la medic pentru a-și face niște analizele. Așa a descoperit că trebuie să se opereze de urgență, scrie cancan.ro.

Potrivit medicilor, Alexia Eram are apendicită, umând ca astăzi la ora 9 să fie operată de urgență la spital. Tânăra a ținut să menționeze că are emoții. Aceasta fiind prima ei operație și prima anestezie totală, dar crede că va decurge totul bine.

”Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta. Am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, declara ieri Alexia Eram pe InstaStory.

Fiica Andreei Esca este în scandal cu Antonia

Alexia Eram nu mai este prietenă cu Antonia. Relația lor s-a încheiat pe motiv că iubita lui Alex Velea nu mai suporta ca iubita lui Mario Fresh să fie atât de des la studio. În ultima lună, de când a început cearta, Antonia i-a transmis mai multe mesaje subtile Alexiei.

“Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a spus Antonia pe Instagram.

În tot acest conflict, a intervenit și mama Alexiei Eram, însăși Andreea Esca. Prezentatoarea și-a rugat și sfătuit fiica să nu mai posteze mesaje pe rețelele de socializare. Aceste mesaje ar putea fi interpretate și ar pute crea un scandal mai mare decât acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: