Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan și-a făcut planurile! La ce vârstă vrea să “se retragă”

Anamaria Prodan și-a făcut planurile! La ce vârstă vrea să “se retragă”

GALERIE FOTO (8) anamaria prodan, Hermannstadt, Liga I

Anamaria Prodan este o prezență constantă în peisajul fotbalistic fiind conoscută de o lume întreagă. Deși are doar 47 de ani, sexy impresara și-a făcut deja planurile și a dezvăluit ce vrea să facă după ce va ieși la pensie.

Este deja un impresar celebru și își dorește acum să devină și un director executiv de succes. De curând a investit o sumă de bani considerabilă la clubul Hermannstadt și a decis ca fiica sa să-și facă intrarea în afaceri, Rebecca fiind conducătoarea clubului. Anamaria Prodan spune că va deveni și ea investitor, dar numai după ce va renunța la meseria de agent de fotbal.

“Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor!”, a spus Anamaria Prodan pentru narcisraducan.ro.

Sexy impresara deține proprietăți în toată lumea, dar există un singur loc în care și-ar dori să locuiască atunci când se va retrage din lumina reflectoarelor.

“Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 de ani, că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arat și mai bine”, a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan apelează la ajutorul soțului

Impresara a recunoscut că se bazează de foarte multe ori pe ajutorul soțului său, antrenorul Laurențiu Reghecampf atunci când alege jucători.

“Dacă este pe lângă mine și e liber, îl rog să se uite. Îi cer de fiecare dată părerea”, a mai spus Prodan.

De curând impresara a apărut și în celebrul tabloid din Marea Britanie, The Sun. Englezii i-au dedicat o pagină după ce s-a aflat că va investi bani la clubul din Sibiu. Nu au uitat să amintească nici faptul că impresata a realizat cel mai impresionant transfer din România. În 2016, Anderlecht a plătit aproape 9 milioane de lire celor de la Steaua pentru Nicolae Stanciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: