Redactia.ro
Home » Știri » Apelurile suspecte dintre Dincă şi şeful de la Permise Olt

Apelurile suspecte dintre Dincă şi şeful de la Permise Olt

Dincă

Cazul Dincă. Florin Hoară, șeful Serviciului Public de Permise și Înmatriculare a Vehiculelor din Olt, a fost audiat joi de polițiști în cazul Caracal.

Între acesta și Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, au existat mai multe apeluri telefonice, în perioada anterioară morții Alexandrei Măceșanu.

A fost audiat în calitate de martor

Florin Hoară a spus doar că a fost audiat în calitate de martor, fără a da alte detalii despre cauză. Potrivit unor surse judiciare, polițistul a spus anchetatorilor că discuțiile ar fi fost legate de achiziționarea unui teren.

Audierea acestuia a avut loc după în telefonul criminalului au fost descoperite nu mai puțin de 31 de apeluri către și de la Florin Hoară.

Surse din rândul anchetatorilor precizează că ar fi vorba despre mai multe apeluri date într-o perioadă mai lungă de timp.

După audieri, șeful Permise Olt a intrat în concediu medical

Florin Hoară a intrat în concediu medical începând de vineri, 27 septembrie. Înainte, Hoară a avut trei zile de concediu de odihnă.

„Din datele pe care le avem de la Serviciul de Permise Auto, Florin Hoară a avut trei zile de concediu de odihnă în această săptămână. Cererea a fost făcută pentru zilele de marţi, miercuri şi joi. De azi (vineri – n.r.) domnul Hoară este în concediu medical, după cum ne-a precizat locţiitorul dumnealui”, a spus Florin Dumitru, subprefectul judeţului Olt, potrivit Mediafax.

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu nu a fost încă audiat de DIICOT. Tânărul a reacționat

De asemenea, subprefectul de Olt a precizat că luni se va discuta la Prefectura Olt dacă se că impune vreo măsură în cazul şefului Serviciului de Permise Auto.

„Prefectul de Olt participă la şedinţa cu prefecţii din ţară şi va reveni luni la birou. Luni va exista probabil şi o discuţie privind situaţia şefului de la Serviciul de Permise Auto”, a spus subprefectul de Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: