Redactia.ro
Home » Știri » Atenție, români! Autoritățile au emis o alertă pentru acești doi bărbați

Atenție, români! Autoritățile au emis o alertă pentru acești doi bărbați

GALERIE FOTO (2) Indivizi cautati de politie

Este alertă în Baia Mare, dar și în tot Maramureșul după ce doi indivizi ucrainieni au evadat din penitenciarul din județ. Ambii erau reținuți pentru trafic de migranți, iar acum poliția a pornit în căutarea tinerilor, în vârstă de 21 de ani.

Doi ucrainieni au fugit din închisoare

Doi tineri ucrainieni, în vârstă de 21 de ani, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.  Reținuți pentru trafic de migranți, indivizii sunt acum căutați peste tot de oamenii legii, informează Digi 24 .

Filtre în tot județul Maramureș pentru prinderea evadaților

Atât în Baia Mare, precum și în tot județul Maramureș, au fost instituite filtre, pentru prinderea celor doi ucraineni care au evadat din Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș.  Unul dintre tineri are 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și era încălțat cu șlapi.

“Atât în municipiul Baia Mare, precum și în tot județul, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanelor în cauză”, a comunicat IPJ Maramureș.

evadat de la Poliția Maramureș

Al doilea tânăr are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

evadat 1

Polițiștii cer sprijinul populației pentru a-i prinde pe cei doi evadați, iar cei care îi văd sunt rugați să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Polițiștii mai caută și alți deținuți evadați

Tinerii ucrainieni nu sunt singurii căutați de oamenii legii. Un deţinut condamnat pentru violenţă extremă a evadat din Penitenciarul Galaţi a fugit din închisoare acum două zile.  Zeci de poliţişti şi jandarmi au organizat filtre să-l găsească pe fugar, dar n-au reuşit încă să dea de urma lui.Detinutul de 27 de ani a reuşit să fugă chiar din interiorul Penitenciarului. El avea de ispăşit un an de închisoare, în regim deschis, pentru lovire. Imediat după ce gardienii şi-au dat seama că a reuşit să scape, au dat alarma.

Zeci de poliţişti au fost mobilizaţi în stradă în căutarea deţinutului. La toate ieşirile din oraşul Galaţi s-au organizat filtre, iar şoferii au fost traşi pe dreapta. Poliţiştii au descins în casa familiei evadatului şi au împânzit întreaga zonă. Vecinii speriaţi de numărul mare de poliţişti au ieşit în stradă. Penitenciarul a deschis o anchetă pentru a afla cum a fost posibil ca deţinutul să fugă din închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: