Redactia.ro
Home » Știri » Avertisment ANM! Vine iarnă grea în România

Avertisment ANM! Vine iarnă grea în România

Avertisment ANM! Vine iarna grea pentru România

Avertisment ANM! Meteorologii anunță vreme rea în România. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, iarna va veni mult mai devreme și va fi foarte grea.

Avertisment ANM! Vine iarnă grea în România

Valorile înregistrate în ultimele zile în țară au fost apropiate de 25 de grade. Însă, cu toate astea, se pare că iarna se va apropia cu pași repezi și nu va fi deloc calmă.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că până la sfârșitul lunii noiembrie, temperaturile ridicate se vor stopa, și iarna își va face apariția brusc. Potrivit meteorologilor, iarna din acest an s-ar putea să fie mult mai dură decât cea din anul anterior.

Primele valori cu minus pe timpul nopții se înregistrează la finalul lumii noiembrie 2019. Specialiștii anunță că în Europa temperaturile vor scădea foarte tare. Conform prognozei avansate, în perioada ianuarie-februarie 2020 s-ar putea să fie una dintre cele mai reci ierni din ultimii 30 de ani.

Unde au căzut primii fulgi de zăpadă

Se pare că iarna se grăbește să ajungă mai repede în România. Valul de aer polar care a venit cu o răcire simțitoare a temperaturilor din România a adus și primele ninsori din acest an. Temperaturile cu 19 grade mai mici au așternut deja un strat semnificativ de zapădă de câțiva centimetri.

O primă ninsoare din România, a fost filmată în aceste zile, în Bucovina, în zona Masivului Rarău. Un internaut a postat această filmare pentru a ne avertiza că iarna și-a cam intrat în drrepturi, prea devreme, ce-i drept.
Însă cu toate astea, în filmare se poate observa cum în zona Rarâu, ninge ca în povești, iar vremea calmă și liniștită, lasă fulgii să cadă lin pe pământ.

Potrivit meteorologilor, iarna pare să vină mai devreme decât ne-am fi așteptat, deoarece primele temperaturi cu minus pe timpul nopții se înregistrează la finalul lunii noiembrie 2019, ultima lună de toamnă. Conform specialiștilor, iarna care urmează să vină, va fi mult mai grea decât cea din 2018.

Citeste si:Anunț pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: