Redactia.ro
Home » Știri » Beatrice Mahler: ”Singura speranţă de normalitate este vaccinul”

Beatrice Mahler: ”Singura speranţă de normalitate este vaccinul”

Beatrice Mahler

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, a declarat că ”singura soluție și speranță” pentru o viață normală este vaccinarea împotriva Covid-19. 

”Singura speranţă de normalitate este vaccinul”

Potrivit managerului Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, vaccinul este ultima soluție care ne va scăpa de pandemia de coronavirus. Aceasta consideră că vaccinul este unul sigur și chiar dacă a fost creat într-un timp scurt, acesta a fost creat print-o metodă de laborator, scrie Agerpres.

”Singura soluţie şi speranţă pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului. Este adevărat, acest vaccin a fost creat într-un timp extrem de scurt, dar nu trebuie să uităm că a fost creat printr-o metodă de laborator, printr-o metodă de cercetare care în acest moment nu este nouă, este aplicată în tratamentul patologiei oncologice, tratament care este extrem de eficient dacă vorbim de această categorie de pacienţi şi, mai mult decât atât, vorbim de o modalitate de structură a vaccinului care practic nu aduce în organism agentul patogen”, a spus Beatrice Mahler.

De asemenea, Mahler a declarat că se va vaccina pentru a se proteja de coronavirus și mai ales pentru a avea „libertatea de a trăi o viaţă normală”.

„Acest vaccin cu siguranţă va fi eficient, pentru că studiile de până în acest moment indică eficienţă de peste 90%, dar nu trebuie să înţelegem această eficienţă ca pe singurul obiectiv pe care îl avem în acest moment. Mai sunt răspunsuri pe care le aşteptăm, vor veni. Dacă ne vaccinăm şi dacă înţelegem că vaccinarea este o soluţie pentru noi românii şi procentul de vaccinare şi dorinţa de a ne vaccina ajunge undeva la 70% din populaţie, probabil că în toamnă vom scăpa de măşti”, a declarat Beatrice Mahler.

Reacțiile adverse ale vaccinului anti Covid-19

Părerea populației despre vaccinul anti Covid-19 este deja împărțită. Mulți dintre ei sunt de părere că acest vaccin va aduce sfârșitul pandemiei de coronavirus, iar alții sunt sceptici cu privire la rezultatele lui. Cei mai mult sunt îngrijorați cu privire la efectele secundare ale imunizării contra cooronavirusului și, mai exact, de efectele adverse ale vaccinurilor care urmează a fi introduse pe piață.

Medicul Moncef Slaoui a declarat că persoanele cu efecte secundare au raportat roşeaţă şi durere la locul injecţiei, dar şi febră, frisoane, dureri musculare şi dureri de cap. De asemnea, acesta a adăugat că cei mai mulţi nu au avut efecte secundare observabile. Potrivit medicului, acum se cunosc efectele pe termen scurt şi pe cele pe termen mediu ale inoculării.

În ceea ce priveşte problemele ce puteau apărea pe termen mai lung, precum bolile autoimune, nu au fost diferenţe între voluntarii care au primit vaccinul şi cei cărora li s-a administrat un produs placebo în testele clinice de la cele două vaccinuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: