Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mai mândră ca niciodată de fiica sa. Sofia îi calcă pe urme mamei sale

Bianca Drăgușanu, mai mândră ca niciodată de fiica sa. Sofia îi calcă pe urme mamei sale

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu, mai mândră ca niciodată de fiica sa

Bianca Drăgușanu, mai mândră ca niciodată de fiica sa. Vedeta adoră să își petreacă timpul în preajam fiicei sale, Sofia. Cele două se bucură de fiecare clipă petrecută împreună, iar Bianca nu ezită să le arate și fanilor din mediul online. Cum a fost surprinsă micuța Sofia?

Bianca Drăgușanu, mai mândră ca niciodată de fiica sa. Sofia îi calcă pe urme mamei sale

Bianca Drăgușanu, mai mândră ca niciodată de fiica sa. Blondina este foarte mândră de fiica sa, iar Sofia pare să-i calce pe urme mamei sale. Bianca se dedică foarte mult creșterii fiicei sale și se bucură de fiecare momente petrecut alături de ea. Recent, fosta asistenta tv a postat în mediul online mai multe story-uri cu fiica sa, care a devenit o adevărată fashionistă.

Sofia a purtat o ținută roz aprinsă și o pereche de ochelari ai mamei sale, tot în nuanțe roz și a defilat ca o adevărată divă pe străzile din Capitală. Bianca și-a dus fiica într-un magazin mare de jucării, iar Sofia a luat cu asalt toate rafturile de păpuși, plușuri și multe alte jucării. Bianca Drăgușanu a declarat că fiica sa este ascultătoare, deși îi face toate poftele, iar de obicei are voie să își cumpere doar două jucării. Pe de altă parte, blondina a spus că nu este genul de mamă care să îi impună condiții copilului ei.

Fiica Biancăi Drăgușanu vrea să se facă regină

În urmă cu ceva timp, Bianca declara că fiica sa mereu îi spune că se va face Regină când va creste. Vedeta a spus că a început să o pregătească pe fiica sa pentru viață, în așa fel încât să conștientizeze că lucrurile nu se obțin ușor în viață. “Ea vrea să se facă regină. De ceva vreme doar asta îmi spune, că ea vrea să fie regină, că nu vrea să facă nimic, să fie ca mine. I-am zis cum i se pare ei că eu nu fac nimic. I-am explicat că mă duc la rochii, o iau și o duc la gradiniță, la dansuri, la engleză, la o grămadă de lucruri pentru care plătesc o grămadă de bani, iar banii nu vin așa din cer. Ea credea că eu sunt regină și vin așa banii la mine. Așa că acum suntem la chestia asta că trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată. Chit că are cinci ani, trebuie să știe că trebuie să fie responsabilă și asumată”, a povestit Bianca Drăgușanu într-un interviu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost căsătoriti în urmă cu șapte ani, iar după ce au divorțat, cei doi au decis să-și mai acorde o șansă. La câteva luni, Bianca a descoperit că este însărcinată, aducând-o pe lume pe micuța Sofia. Vedeta a declarat că va fi întotdeauna legată de Victor, având în vedere că au fiică împreună. „Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: ‘eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună’”, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: