Redactia.ro
Home » Sport » Bradley De Nooijer, prima reacție după scandalul de la Craiova!

Bradley De Nooijer, prima reacție după scandalul de la Craiova!

Bradley De Nooijer, prima reacție după scandal

Bradley De Nooijer, prima reacție după scandalul de la Craiova! Luni seara, la partida dintre Universitatea și Viitorul terminată cu scorul de 3-1, a izbucnit un scandal cu tentă rasistă.

La finalul primei reprize, căpitanul oltenilor i s-ar fi adresat olandezului Bradley De Nooijer spunându-i „cioară împuțită”. Bogdan Țîru și antrenorul Cătălin Anghel au auzit totul și au confirmat. La finalul meciului Nicușor Bancu a fost destul de evaziv când a fost întrebat despre incident.

„În momentul ăla nu știu ce a fost…Și ei au înjurat și noi am înjurat. Nimic mai mult, nu îmi aduc altceva aminte. Dacă am greșit, nu mai țin minte, pe fond de oboseală poate să spun mai multe lucruri, dar nu cred că am zis asta. Îmi cer scuze față de ei. Am fost puțin nervos pentru că nu îmi ieșea jocul”, a spus jucătorul lui Pițurcă.

Reacția lui Bradley De Nooijer

Fundașul a dat astăzi un comunicat despre tot ce s-a întâmplat.

“Referitor la comportamentul jignitor al unui adversar față de mine, din partida desfășurată cu Universitatea Craiova, doresc să fac următoarele precizări:

Am venit în anul 2017 în România cu singurul scop de a juca fotbal și sunt fericit că prin munca depusă în această perioadă, prin evoluțiile mele, am ajutat echipa la realizarea obiectivelor

Am avut mereu referințe frumoase despre fotbalul românesc în momentul în care am decis să vin la FC Viitorul și am vorbit mereu laudativ despre jucătorii români și despre fotbalul românesc în toate interviurile pe care le-am oferit presei din țara mea natală, Olanda.

Din păcate, atitudinea ofensatoare, jignitoare, rasistă a lui Nicușor Bancu din acest meci contravine inclusiv fair-play-ului care ar trebui să fie regula de bază a fotbalului. Este inacceptabil ca în 2019, într-o țară a Uniunii Europene, să existe un astfel de comportament față de un coleg de joc.

Am văzut, din păcate, că nici măcar după ce imaginile surprinse de camerele TV prezintă clar aceste jigniri și comportamentul rasist, xenofob față de mine, jucătorul Craiovei nu are puterea de a-și recunoaște greșeala!…Sunt profund afectat de cele întâmplate și vreau doar să fiu tratat cu respect…”

Oltenii nu se lasă! Amenință cu comisiile!

Oltenii au luat foc după incident. Ei susțin că Bogdan Țîru nu a greșit cu nimic. Mai mult spun că olandezul i-ar fi enervat intenționat pe suporteri, iar antrenorul a mințit când a spus că ar fi auzit când Tîru i-a spus lui Bradley De Nooijer, „cioară împuțită”. Universitatea vrea să facă plângere la comisiile FRF pentru soluționarea cazului. În plus doresc ca olandezul Viitorului să le ceară și scuze.

Citește și: Se introduce sistemul VAR în Liga 1! Cluburile nu plătesc nimic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: