Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Brigitte Sfăt, ADEVĂRUL despre partidele de amor cu Ilie Năstase: “Într-o noapte am făcut-o…

Brigitte Sfăt, ADEVĂRUL despre partidele de amor cu Ilie Năstase: “Într-o noapte am făcut-o…

Brigitte Sfăt, ADEVĂRUL despre partidele de amor cu Ilie Năstase: “Într-o noapte am făcut-o...

Brigitte Sfăt, participantă la emisiunea Ferma, a vorbit despre partidele de amor cu iubitul ei, dar și despre cele cu fostul soţ, Ilie Năstase. Bruneta a mărturisit că fostul tenismen voia să facă sex de trei ori pe zi. Într-o noapte a reușit performanța să o facă de șapte ori.

 

„Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte, voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”,

a recunoscut Brigitte Sfăt, pentru cancan.ro
 

Cătălin Moroșanu nu a putut să se abțină și a făcut o glumă despre Ilie Năstase. Fostul tenismen a împlinit recent 72 de ani.

„Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea”

 

„Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea” a fost replica lui Moroşanu.

 

Brigitte a divorțat de Ilie Năstase în 2018

Brigitte Sfăt a devenit cunoscută în anul 2000, fiind atunci desemnată Miss Top Model România. Vedeta a pozat în trecut pentru Playboy. Bruneta a prezentat numeroase colecţii de haine, dar mai ales colecţii de lenjerie intimă.

La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt. Acesta a murit în anul 2002. Brigitte, avea atunci vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. Bruneta a continuat afacerile primului ei soț.

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013. Petrecerea a fost una luxoasă şi s-a ținut la Poiana Braşov. La nuntă au fost prezenți peste 300 de prieteni ai cuplului, dar și rudele. Relaţia a avut de-a lungul timpului mai multe suișuri și coborâșuri, fiind presărată cu numeroase controverse, despărţiri şi împăcări.

Brigitte Sfăt s-a cuplat apoi cu Florin Pastramă pe care l-a cunoscut într-o emisiune tv. Apropierile dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au stârnit mari controverse în showbiz. Pe fiecare dintre cei doi îi aștepta acasă cineva. După ce a fost eliminată de la Ferma, fosta soție a lui Ilie Năstase a confirmat relația pe care o are cu afaceristul pe care l-a cunoscut în emisiune.

Loading...