Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt s-a îngrășat! Toți au crezut că e însărcinată FOTO

Brigitte Sfăt s-a îngrășat! Toți au crezut că e însărcinată FOTO

GALERIE FOTO (4)Brigitte Sfăt s-a îngrășat!

Brigitte Sfăt s-a îngrășat! Fosta soție a lui Ilie Năstase a șocat pe toată lumea cu ultima ei apariție. Brigitte Sfăt s-a îngrășat considerabil în ultima vreme, iar fanii și-au pus întrebarea dacă nu cumva vedeta este însărcinată. Mai mult, până și aceasta și-a pus câteva semne de întrebare.

Brigitte Sfăt s-a îngrășat! Toți au crezut că e însărcinată FOTO

Brigitte Sfăt s-a îngrășat! Brigitte Sfăt s-a făcut remarcată după ce a devenit soția fostului tenismen Ilie Năstase. De asemenea, divorțul lor a fost presărat cu multe scandaluri mediatice greu de uitat. Cu toate astea, Brigitte și-a găsit liniștea în brațele lui Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Ferma vedetelor. Așadar, cei doi sunt căsătoriți de doi ani, dar, până acum, nu au reușit să aibă un copil împreună. Brigitte are doi copii din prima căsătorie. Există momente în care cei doi mărturisesc că și-ar dori un copil împreună. Ei bine, în ultima perioadă, fanii acesteia au observat că Brigitte a luat proporții considerabile și și-au pus întrebarea dacă nu cumva aceasta este însărcinată. Brigitte Sfăt s-a îngrășat!

Pentru a fi sigură că nu este însărcinată, Brigitte și-a făcut și un test. Rezultatul nu a fost cel așteptat, dar se pare că alta a fost cauza luării sale în greutate. Totodată, și Florin Pastramă a suferit o schimbare fizică. „Eu credeam că sunt însărcinată, dar de fapt, aveam colăcei, iar lui îi lipseau pătrățelele”, a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show.

Pentru a scăpa de această problemă, Brigitte și Florin au renunțat la unele feluri de mâncare care, în mod normal, există în meniul zilnic al oricărei persoane. „Am renunțat la ouă, pește, carne. Am avut trei tumori, după care m-am dus la un detox și timp de zece zile”, a mai declarat Brigitte. De cealaltă parte, Florin Pastramă a precizat că soția sa este o gospodină foarte bună, motiv pentru care nu se poate abține să nu mănânce. De altfel, nici mamei sale nu îi poate rezista, mai ales când îl așteaptă cu mesele întinse de fiecare dată când merge la ea.

Jador, mărul discordiei dintre Brigitte și Florin Pastramă

Dacă cei doi s-au liniștit pentru o vreme, Florin Pastramă și Brigitte au intrat din nou în conflict. De această dată, Jador a fost mărul discordiei. Pe lângă faptul că au propria emisiune la Antena Stars, în cadrul căreia telespectatorii iau parte și la lucruri bune, dar și la lucruri mai puțin bune. Invitați în emisiunea XNS, cei doi au scos la iveală informații surprinzătoare din căsnicia lor. Cei doi au răspuns la câteva întrebări legate de cuplul lor, moment în care Brigitte a povestit un eveniment ce a avut loc în timpul filmărilor pentru Revelion. Cei doi s-au certat din cauza lui Jador. ”Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr. Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a spus Brigitte Pastramă la ”Xtra Night Show”. De cealalată parte, Pastramă a spus că nimeni nu are voie să-i trimită mesaje soței sale, cel puțin, deplasate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: