Redactia.ro
Home » Stil de viață » Bunica de 84 de ani care a reușit să aibă 900.000 de ,,nepoți”

Bunica de 84 de ani care a reușit să aibă 900.000 de ,,nepoți”

Bunica cu 900.000 de nepoți

Nu există bătrânețe sau mai bine spus nu ești niciodată bătrân pentru a fi vedetă. O femeie de 84 de ani este o jucătoare cu experiență pe internet de aproape 30 de ani.

Shirley Curry a cultivat o serie de videoclipuri pe YouTube cu călătoriile ei prin cunoscutul joc ,,The Elder Scrolls V: Skyrim”.

Shirley Curry este un reper în lumea gamer-influencer global. „Când oamenii spun lucruri de genul:„ Ești o legendă! ”, mă jenează. Pentru că sunt doar o bunică bătrână începătoare ”, a spus ea într-un interviu recent.

Shirley Curry a înregistrat mii de ore de joc încă din anii ’90.

Femeia are program zilnic de acasă,  din sud-vestul statului Ohio, cu camera video deschisă gata să-și ghideze „nepoții” – termenul pe care îl folosește pentru cei peste 900.000 de abonați YouTube.

Când își creștea cei patru copii, doamna Curry ocupa mai multe slujbe diferite: era secretară, lucra într-o fabrică de bomboane și a petrecut câțiva ani ca asociată într-un departament de îmbrăcăminte pentru femei Kmart. S-a pensionat în 1991, la vârsta de 55 de ani.

Două decenii mai târziu, ea s-a alăturat YouTube-ului în 2011, iar în 2015 a încărcat primul ei videoclip Skyrim. Clipul respectiv, în care luptă cu un păianjen uriaș, a atins 2,1 milioane de vizionări.

„Să facem o petiție pentru ca bunica Shirley să fie clasificată ca o comoară națională”, scrie unul dintre comentariile de top.

Alături de sutele ei de mii de abonați YouTube, are 75.000 de adepți pe Twitter.

Într-o lume plină de influențeri în care tinerii sunt în top, doamna Curry a descoperit că era loc pentru cel puțin o bunică.

Doamna Curry a spus că câștigă bani decenți de pe canalul ei de YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: