Redactia.ro
Home » TV » Cadou modest pentru marele câştigător de la Chefi la cuţite. Câţi bani a primit câştigătorul

Cadou modest pentru marele câştigător de la Chefi la cuţite. Câţi bani a primit câştigătorul

Hennes and Mauritz

Miercuri are loc marea finală de la emisiunea „Chefi la cuțite”, iar învingătorul va pleca acasă cu o sumă foarte mare de bani! Iată ce premiu oferă cei de la Antena 1 pentru câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce premiu ia câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”

Motivația concurenților de la „Chefi la cuțite” de a câștiga acest show culinar nu este doar pentru a le fi recunoscute calitățile de bucătari sau pentru a deveni celebri. Un lucru foarte important care trebuie luat în considerare este premiul oferite de antena 1 marelui câștigător. Iată ce premiu este dat la „Chefi la cuțite” .

Suma de bani oferită în finală, cecul cu numele câștigătorului pe el,  nu este deloc una de neglijat. Antena 1 oferă nu mai puțin de 30.000 de euro celui ce se dovedește a fi cel mai priceput bucătar, în cadrul finalei „Chefi la cuțite”, ce va avea loc pe 16 decembrie, la ora 20:30.

Ce a făcut cu banii Munti câștigătorul sezonului 6

Banii sunt destui pentru a deschide un restaurant sau pentru a-ți lua o casă. Însă, Mihai Munteanu, Munti, așa cum era el alintat, a făcut un gest în premieră. El a fost singurul concurent de până acum care le-a oferit din premiul său celor care l-au ajutat să gătească în finală. Iată ce declara acesta:

„Este foarte important să fii tu, să nu joci niciun rol. La finalul show-ului, realizezi că adevăratul câștig stă în echipă, nu în premiul de 30.000 de Euro. Și acum țin legătura cu foștii mei colegi, ne scriem, ne sfătuim, ieșim împreună”, a spus Mihai Munteanu după ce a câştigat „Chefi la cuţite”.

Pe lângă aceste „datorii” față de echipă, Mihai Munteanu a cheltuit banii și pe o operație de micșorare a stomacului și a cumpărat un apartament.

“În primul rând, am niște datorii față de echipă, pe care trebuie să le plătesc. Noi ne-am aranjat cărțile înainte de finală și ne-am spus că fiecare dintre noi va primi câte ceva. Pentru că am și spus, sezonul șase a fost câștigat de echipa albastră. Cu restul, dacă-mi dă nevastă-mea voie să cheltuiesc câțiva din ei, ok, dar cel mai probabil cred că vom pune pentru apartamentul pe care vrem să îl luăm împreună”, a mai mărturisit Mihai Munteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: