Redactia.ro
Home » TV » Când începe emisiunea Șef Sub Acoperire pe Pro TV

Când începe emisiunea Șef Sub Acoperire pe Pro TV

Când începe emisiunea Șef Sub Acoperire

Emisiunea „Șef sub acoperire” va reveni în curând pe micul ecran, așa că fanii acesteia au un motiv de bucurie. Iată de la ce dată va începe al doilea sezon al acestei producții.

„Șef sub acoperire” revine la Pro TV

Începând cu data de 9 februarie, cei care au fost fanii emisiunii „Șef sub acoperire” pot vedea din nou această producție a celor de la Pro TV. Anunțul este unul oficial, iar de la acea dată, începând cu ora 21:30, românii pot urmări această emisiune.

„Șef sub acoperire” este o emisiune realizată după un format internațional numit Undercover Boss, care a apărut în anul 2009, în Marea Britanie, iar de atunci acesta a fost apreciat și adaptat în mai multe țări. Printre acestea se află și Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franța și Germania. Acum, și țara noastră este unul dintre statele care difuzează această emisiunea, care are la bază un principiu simplu. Șefii unor companii mari se deghizează în angajați și lucrează diferite joburi din cadrul propriei firme.

Totuși, nu doar aceștia sunt supuși testului, ci și angajații, pe care patronul deghizat îi supravehează și le analizează vorbele și comportamentul.

Emisiunea „Șef sub acoperire”, amendată de CNA

Totuși, veștile proaste au început încă din primul sezon, când Consiliul Național al Audiovizualului a decis să amendeze trustul Media Pro, după ce a fost făcută o reclamă constantă la o companie de protecție și pază.

„Am făcut această autosesizare pentru că s-a întâmplat ca într-o joi seară să am televizorul deschis pe Pro TV și să apară această emisiune. Când am auzit prima dată BGS, nu mi-a sărit părul din cap. Mi s-a părut atât de agresivă, că apărea BGS în fiecare secundă.  Mie mi se pare că suntem sfidați pe față.

Mi s-a părut foarte agresiv. Efectiv m-am simțit bombardată și jignită. Văzând toată această monitorizare, voi cere și monitorizarea celorlalte ediții cu ceilalți Șefi sub acoperire.

Pentru că, din punctul meu de vedere, este o publicitate mascată și nu este una de bun simț. Mi se pare că este una foarte agresivă chiar și pentru felul meu de indulgent de a privi lucrurile”, a declarat Cristina Pocora, membru CNA, conform paginademedia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: