Redactia.ro
Home » Știri » Când se dă drumul la căldură în București. Informații de ultimă oră

Când se dă drumul la căldură în București. Informații de ultimă oră

Căldură București

Temperaturile deja nu mai sunt prietenoase, iar furnizarea agentului termic în locuințe ar trebui să înceapă deja, pentru că au fost înregistrate temperaturi suficient de mici încât să se facă acest lucru. Iată când se va da drumul la căldură pentru bucureșteni.

Când va începe furnizarea căldurii în Capitală. Anunț oficial

Pentru că temperaturile de afară au început să se răcească considerabil, furnizarea agentului termic către populație trebuie să fie începută. Probele pentru consumatorii din București au început deja, după cum au anunțat reprezentanții companiei Termoenergetica.

Dar, furnizarea căldurii va începe după se se vor înregistra în trei zile consecutiv temperaturi mai mici de 10 grade Celsius, în intervalul orar 20:00-06.00.

Compania Termoenergetica a anunțat că a început deja să furnizeze agent termic pentru instituțiile care au cerut deja acest lucru, acesta fiind cazul spitalelor sau școlilor.

Cine beneficiază deja de căldură, în București

Mai mult, Termoenergetica a ținut să precizeze că se poate amâna începerea furnizării căldurii, dacă asociațiile de proprietari solicită acest lucru, în scris.

„Vă reamintim că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro”, a transmis Termoenergetica.

Totuși, până în momentul în care va avea loc furnizarea căldurii, există o altă problemă în București. Este vorba despre lipsa apei calde de mai multe zile, din cauza reparațiilor la rețeaua de termoficare. Astfel, ami mulți locuitori ai sectoarelor 2, 3 și 6 din Capitală au rămas fără apă caldă. Pe 18 octombrie, apa caldă a fost oprită în 130 de imobile din București, iar problema încă nu s-a remediat pentru că tot există bucureșteni care nu au apă caldă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: